Ezek a gyerekruha méretek hogy vannak, hogy kell értelmezni tehát pl.86 os ruha az 86 centiIG jó, vagy 86 és 92 között?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 21. 09:36
1/3 anonim válasza:
Hát pl az én kisfiam most 89 cm, és rá lehet még adni a 86-os ruhákat, de a 92-esek azért jobban állnak már. De szerintem ez függ a gyerkőc alkatától is.
2/3 anonim válasza:
A 86-os ruha 86 cm-ig jó elvileg, de a gyakorlatban azért előbb kell már az én tapasztalataim szerint a nagyobb méret. Tehát ha nincs is még 86 cm a gyerkőc, de már kellhet akár a 92-es ruha. Ami 86 és 92 cm között jó, az a ruha a 92-es számozású ruha.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen igen arra már rájöttem hogy alkat függő meg gyerekfüggő (én fiam kisebb alul mint felül úgy értem pl. 80 as naci jó rá de 80 as póló pulcsi már nem) csak erre voltam kíváncsi hogy ELMÉLETBEN hogy van ez kitalálva tehát akkor ezekszerint IG van számozva vagyis 86-tól 92 cm ig a 92 es a jó. Köszi!
2013. ápr. 21. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!