Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Óceán Mánia kártyákat hol...

Óceán Mánia kártyákat hol lehet cserélni?

Figyelt kérdés

Regisztráltam az oldalon, de mindig németekkel akar össze hozni a gép. Magyarral nem. A régi ilyen kártya cserés oldal a Szafaris, és a Dzsungeles sokkal szuperebb volt. Vagy rossz helyen vagyok???

[link]

#Óceán-Mánia
2013. ápr. 17. 17:53
 1/6 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 17. 17:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. ápr. 17. 19:21
 3/6 anonim ***** válasza:

www.babaszoba.hu

www.libero.hu

Ne a Spar oldalát használd. Írd be a googleba: óceánmánia csere-bere, és válogass a találatok közül. A hoxat én így találtam meg. A Szafarimániánál próbáltam a Spar oldalát, de egyáltalán nem tetszett, inkább más fórumokon csere-beréltem.

2013. ápr. 17. 22:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Mamami fórumon van ilyen topic. Nagyban megy a cserebere. :)
2013. ápr. 18. 10:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Én kiírtam a facebook oldalamra,és már be is telt:)!

Igaz nagyot dobott a dolgon az is,hogy a sulis fiamnak gyűjtöttük,és a suliban sokat elcsereberélt.Már 10 alatt volt a hiányzók száma,amikor kiírtam a facebook-ra.

2013. ápr. 18. 20:43
 6/6 anonim válasza:

Itt egy oldal, ahol on-line kitölthetetd, hogy miket kínálsz és keresel:

[link]

2013. máj. 21. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!