Sok heti 17 ezer ft kajára? (2 felnőtt+2 gyerek)
Figyelt kérdés
ebbe pelus, popsitörlő is benne van...(egy csomag pelus, 2 db popsitörlő)
Ti mennyit költötök hetente???
köszi!!
2013. ápr. 17. 16:34
11/22 anonim válasza:
Nem sok.
Mi 3an vagyunk, 20 körül költünk kajára és a többire hetente.
12/22 anonim válasza:
Írd meg nekem privibe, hogy hogy csináljátok, hogy csak ennyi megy el kajára?! Légyszives, azt is, hogy miket szoktál főzni stb. Minden érdekelne, főleg most! Köszike
13/22 anonim válasza:
Nem sok. Mi sokkal többet költünk ennél.
14/22 anonim válasza:
Szerintem nem sok.Mi is 4-en vagyunk a kicsi meg 9 hónapos vagyis szinte a fogyasztása elenyésző. Általában az ételre heti szinten 20.000 ft jut de ebben nincs benne a pelenka,popsitörlő,tisztálkodó szerek stb. Kertes házban lakunk sok mindent termelünk magunknak amit nem kell meg venni(tavasztól-őszig..illetve el is teszünk)pl: krumpli,medve hagyma,vörös hagyma,málna,szeder,egres,alma,paradicsom,paprika....és mézünk is van saját. Egészségesen probálok főzni.
16/22 anonim válasza:
Nem sok. Mi 15-öt költünk hetente, úgy hogy 3man vagyunk. Ha megtehetném, akkor minőségibb ételeket vennék és többet költenék!
17/22 anonim válasza:
Nem sok én heti 30-at költök el sajnos, mg kéne tanulnom spórolni :(
18/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat !!
aki privit kért az Tőlem kérdezte hogy miket főzök ? mert akkor szívesen megírom !
2013. ápr. 17. 20:59
19/22 A kérdező kommentje:
amúgy egészségre mi is nagyon figyelünk, sok gyümit eszünk, minden szendóhoz fejes sali(pár levél) meg paradicsom, paprika van....
mindig csak kevés olivaolajat használok pl...szóval ennyiből ki tudunk úgy jönni hogy egész jól étkezünk..ezért is kérdeztem hogy más is ennyit költ-e, vagy ez túlzás lenne?
2013. ápr. 17. 21:02
20/22 anonim válasza:
Igen kedves kérdező tőled kérdeztem és nagyon várnám a segítséget köszönöm!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!