Itt mindenki fiatalon (25 év alatt) lett anyuka? Ha 26-27 évesen szülöm az első babám az már "késő"?
Dehogy szül itt mindenki 25 év alatt :D Amikor, már majdnem 6 éve idekeveredtem erre az oldalra, kb. én voltam itt a legfiatalabb a magam 20 évével. Ne tudd meg, hányan beszóltak, ha szóba került, hogy ki hány éves. És nem a nálam egy-két évvel idősebbek, mert ilyen is alig-alig akadt. Inkább arra tippelnék, hogy mostanában fiatalabb anyukák is idetalálnak, de nem hiszem, hogy ők lennének többségben.
És amúgy meg nem vagy lekésve semmiről, ha 25 évesen, vagy azután vállalsz babát :)
én 31 évesen szültem az elsőt,de nem lesz több
a kórházban csupa ilyen korú vagy idősebb anyuka volt első gyerekkel
sok olyan volt,aki 39-40 éves volt
nekem korai lett volna a 26-27,nem voltam még akkor érett rá,meg nem is volt komoly kapcsolatom
szerintem nem a kor számít,hanem az,amikor már érett vagy rá,és az anyagi körülmények is megfelelőek
én nem tudtam volna semmire szülni,aztán siránkozni hó közepén,hogy nincs pénz ennivalóra,pelenkára,rezsi elmaradások vannak
nyugodtan ráérsz még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!