Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van valaki hasonló helyzetben?

Van valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

2 kicsi mellé születik a harmadik,(2szobába) segítséged csak hétvégén a nagyszülők által. A "nagyobbakat" bölcsibe-oviba vinni kéne, de neked ott van a legkisebb, esetleg újszülött még. Hogy oldottad meg? Mennyire volt nehéz? Apuka nem sokszor tud ebbe besegíteni, mert hajnalban kezd és késöbb ér haza, mint ahogy vége az ovinak, bölcsinek.

Ez speciel az én esetem lenne, de hasonlókat is meghallgatnék. A szobaszámot csak kiegészítésként írtam oda, nem ez a leglényegesebb.

Olyat lehet amúgy, hogy csak 2-3 napot viszed a gyerekeid bölcsibe?

2013. ápr. 15. 13:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Nálunk, ha otthon vagy a picivel, Bölcsibe sem járhat a nagyobb!!!

Jó idő van, nincs fagy! Reggel elindulunk , egyiket a bölcsiben, másikat az Oviban kirakom, és kész!

Ettől nem áll meg a világ, ugyan úgy megy minden tovább!!!

Az első 2 hétben nem mentek oviba, míg nem tudtam olyan fürgén közlekedni.

Nekem meg hétvégén sem jöttek a Mamiék, férjem minden nap 6-19 dolgozik, minden második vasárnap szabad.

2013. ápr. 15. 14:00
 2/7 anonim ***** válasza:
mikor születik a pici?
2013. ápr. 15. 14:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Én mire megszülök, fagy lesz. December:) Persze csak az első 1-2 hónap lenne gáz, túl lehet élni, csak tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Én keveset, de dolgozom addig, így a hely meg van a bölcsiben. Bár nemtudom utána mi lesz, de most ez más kérdés, ebbe ne menjünk bele...
2013. ápr. 15. 14:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem egy nagy van, aki bolcsis lesz auguaztustol. Decemberen jon a pici.

Teljesen mas a szitu tudom, de leirom, hogy nalunk hog lesz.

Nagyzulok aktiv munkaallomanyban vannak. Elv. anyosom nyugdijas lesz augtol, de ezt meg 40x ugyis atgindolja. Erre nem szamithatok.

A ferjemeyetemen dolgozik, valtozo mikor tud itthon lenni. Ugye az elet nem all meg..

Dec. a nagy vegig itthon lesz. Azaz anyiseknal leszunk, mert ott szulok. Tehat 120 km-re arrebb, ahol a nagy szuletett.

A szabadsagolasok akkor mar ezerrel mennek. A csaladban szinte mindenki hetekig itthon van.

Amint hazajovunk a korhazbol (mar Pestre), megkerdezem a bolcsit, hogy mennyi beteg gyerek van.

Az is lehet, hogy januarban sem fog bolcsibe menni. Azert 1-2 honapig szeretnem, ha nem lenne beteg a pici.

Mivel a pici az elejen csak aludni fog non-stop, igy lesz tobb idom a nagyra.

A nagy nyaron szuletett, de nekem idotol fuggetlenul megy a labam. Mindig uton vagyok.

Surgossegi cs. szultem, de masnap mar futottam szo szerint. Szules utan 1-2 hettel mar kutya bajom nem volt. Pedig nem keves vagas van a hasamon (3helyen vagtak).

2013. ápr. 15. 14:17
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm Te válaszodat is!

Nekem is decemberben jön a kicsi. Nekem csak akkor lenne segítségem, ha beköltöznénk a belvárosba anyuék mellé. Csak ezt nagyon nem szertnénk, ráadásul ott sokkal drágábbak az albérletek, nem is fizetnék annyit...

2013. ápr. 15. 17:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha úgy is otthon leszel a kicsivel,akkor miért kell a bölcsi?

Nekem 4 volt a legnagyobb,2 a kisebb amikor a 3. megszületett. Segítség nuku,így vittem a két kicsit is amikor a nagyot oviba kísértem- nem messze van,a kisebb szépen sétált a babakocsi mellett,fogva azt. Így mentünk boltba,és ahova még kellett. Nem volt baj! bár totyogva haladtunk,de haladtunk :-) Nagyszerűen elvoltunk.az ebédet úgy időzítettem,hogy mielőtt menni kell a nagyért befejezzük,ha a kicsi pont akkor volt éhes (anyatejes volt mind) akkor ha volt egy kis idő akkor félig evett,böfi után még szokott volt enni,de ha menni kellett,így már kibírta amíg haza jöttünk. :-)

Most még éppen nem volt 1,5 éves a 3. gyerkőc,amikor megszületett a 4. A két nagyot ugyan úgy vittük együtt oviba-illetve a mai napig ha nincs senki aki maradhatna a kicsikkel,vagy elmenne a nagyokért. Annyi a különbség,hogy a 1,5 évest fel kellett/kell ültetni a babakocsi fogó részéhez- a fogónál van olyan,ahova fel lehet ültetni,elől a fogó van,azt fogja ügyesen és nagyon figyelek,fogom ha elengedné a kezét.

A kaját ugyan úgy időzítjük,hogy bőven oda érjünk az oviba.

2013. ápr. 16. 11:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja,és a legkisebb februári születésű,akkor vannak a leghidegebbek.
2013. ápr. 16. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!