Aki pcos és 2x750mg-ot kell szedjen az egyszerre veszi be? Vagy reggel és este?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 13. 18:41
1/7 anonim válasza:
ha így van felírva, hogy 2*750 az azt jelenti, hoyg reggel és este kell bevenni, nem szabad egyszerre.
2/7 A kérdező kommentje:
Mert nekem a doktornő azt mondta hogy egyszerre este szedjem be és rosszul voltam tőle. Köszönöm a választ
2013. ápr. 13. 20:18
3/7 anonim válasza:
Én úgy tudom attól függ milyen Merckformint szedsz. Van a "sima", azt reggel, este is kell szedni. És van a retard kapszula, ami a Merckformin XR ez hosszabb felszívódású és ebből be lehet venni a napi adagot egyszerre. De nézd meg a betegtájékoztatót, abban le van írva.
4/7 anonim válasza:
Előző vagyok, lemaradt hogy én is 750 mg-ost szedek retard kapszulát, így este veszem be a 2 szemet. Úgy tudom 750 mg-os csak retard kapszulában van, sima Merckformin mintha 850 mg-os lenne,
De ha most kezdted el szedni, akkor jobb ha eleinte reggel, este veszel be 1-1 szemet, mert idő kell, amíg megszokja a szervezeted és lehet, hogy hányingered lesz a gyógyszertől.
5/7 anonim válasza:
Ha xr-t kaptál azt egyszerre kell bevenni, de fokozatosan kell felépíteni, először csak felet, ha attól nem vagy rosszul egy egészet ha mér attól sem akkor 1,5et és ha már attól sem akkor mehet a 2 egyszerre.
6/7 A kérdező kommentje:
Az xr t szedem. Mivel az 500mg nem volt elég átálitott 1000 re az sok volt vissza állitott 750re. De ugy néz ki ez kevés. Azért kérdeztem mert szedtem 2x500mg- ot de állandóan fájt a fejem. És ha most is 2x750mg ra állit hogy akkor is egyszerre szedjem vagy probáljam meg reggel este.
2013. ápr. 15. 08:05
7/7 A kérdező kommentje:
Nekem az mondta a doki hogy nem törhetem ketté.
2013. ápr. 15. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!