Mikor mehet óvodába kisfiam?
Figyelt kérdés
2010 decemberében született, és idén tölti be a 3. életévét. Mikor mehet oviba, januárban is vagy szeptemberben kell ilyenkor? Én szeptemberben nem akarom beadni semmiképp, de idén beíratnám, ha januárban is be lehet adni.2013. ápr. 13. 18:29
1/5 anonim válasza:
Óvodája válogatja,a körzetest kellene megkérdeznetek.Nálunk csak szeptemberben lehet kezdeni,de nem egyet ismerek,ahol a 3. életév betöltése után rögtön(esetedben januárban)lehet kezdeni a beszoktatást(ha van egyáltalán).
2/5 anonim válasza:
enyém 2009 decemberi, idén január 2.-án kezdett, az ünnepek miatt nem engedték decemberben kezdeni pedig mikulási :)
3/5 anonim válasza:
Ez engem is érdekel. Szintén 2010 decemberi, dec. 20. Viszont én inkább ősszel adnám be, és nem egy már összeszokott csoportba, épp a beteges időszakban...
4/5 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem lettem sokkal okosabb. :D Majd megérdeklődöm az óvodától és megírom, nálunk hogy volt.
2013. ápr. 14. 21:24
5/5 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy hol és mennyire van tele az óvoda. Elvileg mehet 2 és fél évesen is, nem tudom, ehhez miket kell "teljesítenie" a gyereknek (pl. beszéd, szobatisztaság).
Az én fiam 2010. novemberi, hasonló cipőben járok tehát. Itt a 11. kerületben azt mondták, hogy írassam be, de csak várólistás lesz. Ha betölti a hármat és van szabad hely, akkor mehet. Persze ez csak egy óvoda volt és nem is a körzetes, oda jövő héten megyünk nyílt napra.
Kicsit félek, hogy ő lenne a legkisebb a csoportban. Elvileg még mehetne bölcsibe is, de oda nem veszik be, mert a kistesóval amúgy is itthon vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!