Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek mit érzett meg...

Szerintetek mit érzett meg ebből a 15 hónapos kisfiam?

Figyelt kérdés
Tegnap este nagyon csúnyán összevesztünk a férjemmel, amiket mondott teljesen kiakasztott, kiabáltunk mind a ketten úgy mintha a gyerek ott se lenne. Aztán hirtelen észbe kaptam, szegénykém begubózva áll a a hűtűnél és meg volt rémülve. Aztán felkaptam és szeretgettem, utána wc-nem kellett és jött utánam, az apja meg kicsapta az ajtót ami becsípte az ujját. Nagyon megijedt, hajnaltól kezdve alig aludt. Nagyon sajnáltam,sírtam miatta, hogy nem kellett volna, meg soha többet ilyet. Szerintetek ez kihathat a későbbi életére, vagy még nagyon pici hozzá?
2009. szept. 23. 14:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem ezt az egy esetet még elfelejti, de ha rendszeresen előfordul, tuti kihat a fejlődésére. Én csak abból indulok ki, hogy a lányom (16 hónapos) mennyire megijed, ha apájával nem igaziból, csak viccből összeveszünk. Szegényem volt, hogy sírva is fakadt, alig tudtuk megvígasztalni. Na azóta minden ilyen játékot elfelejtettünk és veszekedni meg pláne nem. Inkább hallgatok és lehalasztok arra az időre, mikor a csöppség már mélyen alszik.
2009. szept. 23. 15:20
 2/2 anonim ***** válasza:

EGyáltalán nem pici, mindent felfogott és megértett-a maga módján.

Emlékezni tudtaosan nem fog, emlékeink 3 éves korunktól vannak,de a tudat alattiba beágyazódhatott.

Ha lehet, a jövőben kerüljétek és ne csak a nagy vitákat, a gyerek megérzi a legisebb nézeteltést, vitát, haragot is.

2009. szept. 23. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!