Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Én vagyok az egyetlen, aki...

Én vagyok az egyetlen, aki azért nem akar 2 gyereket, mert nem tudnék nekik külön szobát biztosítani?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon fontos, hogy majd kamasz korában, meg egyébként is, legyen egy kis magánszférája. Egyébként csak minimum 4 év korkülönbséggel tudnék szülni.
2013. ápr. 13. 11:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ja amúgy nem semmi, hogy hogy képesek egyesek lepontozni. Válaszoltam a kérdésre, ahogy mindenki más is. Nem egyezik a véleményünk az nem egyenlő azzal ,hogy a válasz nem hasznos! Persze ilyen IQ harcosoknak ezt lehet magyarázni (akinek nem inge...).
2013. ápr. 13. 18:49
 12/17 anonim ***** válasza:

Két gyerekem van és bizony a harmadik a helyhiány miatt (is) kilőve. Eddig egy kétszobàs panelban laktunk, fél éve kertesház. Most egy nappali étkező van meg két kis szoba, őszre lesz minden kész. 3 háló plusz nappali-konyha- étkező.

De mikor a másodikat vállaltuk az 55 nm-es panelba még nem tudtuk hogy majd tudunk költözni. Nem volt jó ott két kicsivel.

4.5 éves fiú és 2.5 éves lány.

2013. ápr. 13. 19:58
 13/17 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Itt egy friss kérdés egy nagytestvér szempontjából. Erről beszéltem.

2013. ápr. 13. 20:08
 14/17 JanoviczkiFerencné ***** válasza:
Ez egy teljesen más szituáció mint amit a kérdező feltett. Gondolom a kérdező nem 16 év múlva akar újra gyereket. Az meg számomra érthetetlen, hogy egy újszülött miért a nagyobb tesót ébreszti fel először. Hogy-hogy nem az anyuka ébred hozzá. Talán az apukát zavarja a kicsi sírása? Én akármilyen fáradt voltam - és tudja mindenki, hogy az elején az az ember - akkor is ugrottam a babához és hagytam a férjemet pihenni. De hogy átrakjam mondjuk a tesó szobájába, hogy az keljen fel a babához, hihetetlen. Ha egy szoba lenne, akkor is anyukának kellene először kelnie és akkor a nagyobb megszokná a felsírást és aludna tovább. Szóval ez a család számomra érthetetlen.
2013. ápr. 13. 20:29
 15/17 A kérdező kommentje:
aki azt írta nem is akarok igazán másikat, az egyébként téved, mert nagyon is akarok, csak nagy bennem a bizonytalanság. nem csak a szoba, de a nagyobb természete miatt. elég sírós hisztizős, és nem csak a kora miatt, pici baba korába is nagyon sírós volt szegénykém.
2013. ápr. 14. 11:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Két mondat alapján mi honnan tudjuk milyen érveid vannak még ellene vagy mellette? Feltettél egy kérdést,csak annyi volt benne,hogy csak azért,nem akarsz,mert lehet egy szobában kéne lenniük,ebből arra lehet következtetni,hogy okot keresel rá miért ne legyen 2. Szeretem amikor kiír a kérdező egy kérdést válaszolnak rá,majd utólag hozzá tesz még dolgokat,amitől nyilván már mást válaszolnánk és Ő van kiakadva,hogy nincs igazunk.Máskor szedd össze a gondolataidat és nem lesznek félreértések.
2013. ápr. 14. 12:05
 17/17 JanoviczkiFerencné ***** válasza:
Az én álláspontom ugyanaz, minden baba sír, minden gyerek hisztizik, a kistestvér így fogja megszokni. Sőt, lehet, hogy a nagyobbiknak jót is tenne, tudná, hogy nem csak ő van és enyhülne a hiszti is. De mire megszületne a tesó már valószínű amúgy se lenne olyan sírós, hisztis. Nekem több barátnőm nevel sok gyereket kis lakásban, nagyon klassz gyerekek, nincs velük több probléma mint az egyedüliekkel. A legextrémebb az az anyuka ismerősöm aki tanyaszerű faluban, szoba konyhában nevel 4 kisgyereket. Anyukának 7 általános, a gyerekek különféle apáktól, víz a házsor végében, WC kint. Nos, minden gyereke nagyon értelmes, a nagyobbak kitűnő tanulók, tisztelettudók, aranyosak, segítőkészek. Én se értem, hogy lettek ilyenek, de ha neki sikerült akkor másnak is fog.
2013. ápr. 14. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!