Hol lehet Budapesten Rafpol babakocsit kapni? Több cím is érdekel.
Csak Raf-polt ne! Bocsánat az offért.
Írd be google-ba, hogy raf-pol Budapest, biztos kiad egy csomót. De én tuti nem ilyen hulladék sz@rt vennék.
Újat szeretnél vagy használtat? Ha használtat akkor apród,jófogás,vatera stb. Amúgy mennyit szánnál rá? És melyik fajtája érdekel?
Kedves Első válaszadó! Miért van ilyen rossz véleményed erről a márkájú babakocsiról? Van saját tapasztalatod? Mi lenne az? Nagyon érdekel! Előre is köszönöm válaszod!
Kedves Második válaszadó! Köszönöm segítséged! Újat szeretnék vásárolni, egyenlőre még nem döntöttem el, hogy melyik fajtáját. Szeretném személyesen megnézni, kipróbálni mindegyiket. A webes vásárlásnak nálam még nem jött el az ideje én a hagyományos vásárlás híve vagyok (még).
1-es vagyok.
Nekünk King van. Először a jó tulajdonságai:
-széles, kényelmesen elfér a baba.
-hóban, rossz járdán simán elmegy
És a rosszak:
-fél éves volt a kocsi, mikor eltört a lábtartót tartó váz összekötő elem a hegesztésnél
-kipotyogtak a csavarok
-csavarodik a váz, ezért mindig balra húz
-silány az anyag, a varrás mentén elengedi
-3 hónapos volt a kocsi, mikor a patent kiszakadt az anyagból
-nagyobb gyerekkel benne lépcsőzni szinte lehetetlen
Soha többet nem veszek raf-polt!
Csak azt ne Rafpolt ne ! A második séta után szét esett a lányom alatt ! Szörnyű , nehéz , sz@r !
Nekünk Graco Ultima Ts vettünk utána , babahordozóval együtt ! [link]
Én nagyon szerettem , tényleg nagyon könnyű , a kerekei nagyon szupik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!