Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ha teljes (születé...

Szerintetek ha teljes (születési) névvel & arcképpel lehetne csak válaszolni az oldalon, akkor is lenne ennyi önkéntes "megmondóember"?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 11. 11:08
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
biztos, hogy nem, csak éppen ez sérteni a személyi jogokat!
2013. ápr. 11. 11:08
 2/9 anonim ***** válasza:

persze, hogy nem :)

kicsit off: mi akasztott ki kedves Kérdező?

2013. ápr. 11. 11:10
 3/9 anonim ***** válasza:

Dehogy lenne!

Akkor is lenne egy-két elvetemült, de azért nem ennyi.

2013. ápr. 11. 11:11
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
Nem, de én normális, segítő szándékú válszat sem írnék fényképpel, teljes névvel. Akkor inkább nem is regisztrálnék. A közösségi oldalakon sem írogatok úgy, hogy mindenki lássa és a fényképeimet is csak az ismerőseim nézhetik meg.
2013. ápr. 11. 11:13
 5/9 A kérdező kommentje:

#1: értem én hogy sérti a személyiségi jogokat, de amit itt egyesek névtelenül leművelnek az nem sért jogokat?

#2: ó, hát ebben a kategóriában kb minden 3. kérdés alatt van pár "okosanyu".. :)

2013. ápr. 11. 11:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem sértené a jogokat ugyanis jogod lenne eldönteni h regisztralsz vagy sem.
2013. ápr. 11. 11:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Fene tudja! Én is azt gondolnám, hogy nem. Aztán ha meg az ember felmegy például a facebookra, és teljesen találomra kiválaszt egy közszereplőt, és megnézi a képei alá írt hozzászólásokat, akkor azt látja, hogy megdöbbentően sok a negatív, sértő, "megmondó" típusú hozzászólás. Pedig ott azért névvel, arcképpel írják.

Persze lehetnek kamu nevek, vagy képek, de biztos vagyok benne, hogy nem mind az.

2013. ápr. 11. 11:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Tuti hogy nem. Még nicknévvel se nagyon, korábban jópáran nick-kel írtak de egyre többen és többen kötöttek beléjük, így visszahúzódtak a névtelenség homályába mellesleg nem csodálom.

Egyébként meg ha nem tetszik ami itt megy akkor megvan hozzá a joga mindenkinek hogy ne jöjjön fel ide ne írjon és ne olvasson. Félreértés ne legyen, NEM értek egyet a bunkó meg kötözködő leszólós stílussal de sajnos ez mindenhol benne van a pakliban és vagy elviseli az ember vagy nem jön fel.

2013. ápr. 11. 11:37
 9/9 Golan Trevize ***** válasza:
Hirtelen nagyon sok hajléktalan regisztrálna akkor az oldalra...
2013. ápr. 11. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!