Szerintetek ha teljes (születési) névvel & arcképpel lehetne csak válaszolni az oldalon, akkor is lenne ennyi önkéntes "megmondóember"?
persze, hogy nem :)
kicsit off: mi akasztott ki kedves Kérdező?
Dehogy lenne!
Akkor is lenne egy-két elvetemült, de azért nem ennyi.
#1: értem én hogy sérti a személyiségi jogokat, de amit itt egyesek névtelenül leművelnek az nem sért jogokat?
#2: ó, hát ebben a kategóriában kb minden 3. kérdés alatt van pár "okosanyu".. :)
Fene tudja! Én is azt gondolnám, hogy nem. Aztán ha meg az ember felmegy például a facebookra, és teljesen találomra kiválaszt egy közszereplőt, és megnézi a képei alá írt hozzászólásokat, akkor azt látja, hogy megdöbbentően sok a negatív, sértő, "megmondó" típusú hozzászólás. Pedig ott azért névvel, arcképpel írják.
Persze lehetnek kamu nevek, vagy képek, de biztos vagyok benne, hogy nem mind az.
Tuti hogy nem. Még nicknévvel se nagyon, korábban jópáran nick-kel írtak de egyre többen és többen kötöttek beléjük, így visszahúzódtak a névtelenség homályába mellesleg nem csodálom.
Egyébként meg ha nem tetszik ami itt megy akkor megvan hozzá a joga mindenkinek hogy ne jöjjön fel ide ne írjon és ne olvasson. Félreértés ne legyen, NEM értek egyet a bunkó meg kötözködő leszólós stílussal de sajnos ez mindenhol benne van a pakliban és vagy elviseli az ember vagy nem jön fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!