Ha Tökinek hívja a lányunkat a férjem, fiúként tekint rá? Másik lányunkat pici korában Bogyókának hívta. Vagy ennek semmi jelentősége?
Figyelt kérdés
fiúkat szoktak Tökinek becézni.2013. ápr. 10. 13:54
1/16 anonim válasza:
szerintem nincs
nekem mind a 3 gyerek Manó vagy Pocok volt vagy Maszatka (fiú lány is van) és még ami akkor hirtelen eszembe jutott
2/16 anonim válasza:
Volt egy haverom aki mindenkit Tökinek becézett-engem is. Lány vagyok...:)
Nem kell mindenbe valami furcsát/rosszat/nem normálisat belelátni.
3/16 anonim válasza:
a nagypapám is mindenkinek azt mondja, hogy fiam, pedig a gyerekei is lányok. én is lány vagyok de az ő fia :D
ez már mehet megszokásból is, ne vedd olyan komolyan.
4/16 anonim válasza:
Az nem éppen okos becézés pláne lánynak!
5/16 Golan Trevize válasza:
A "Töki" lehet a "tökmag" becézése is, de én még a fiaimat se hívnám így, nemhogy a lányomat.
De szerintem semmi jelentősége nincs amúgy.
6/16 anonim válasza:
Az én férjem is mindenkit Tökinek becéz, kivéve a lányunkat, őt Manókának, vagy Törpének hívja.
Szerintem nincs jelentősége.
7/16 anonim válasza:
Lehet a tökmagból ered, nem? Nem hinném, hogy van jelentősége. A férjem mamája is szokott fiamnak hívni, pedig nő vagyok. :)
8/16 anonim válasza:
Nem hinném, hogy van jelentősége :)
9/16 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy van jelentősége. Én a kisfiamat hívom Nyuszikámnak (is). Ez egy olyan dolog, hogy jön.
10/16 anonim válasza:
Nálunk nagyapám a bátyámat és nagybátyámat cicámnak hívja, lányunokáit és saját lányát pedig fiamnak :D semmi hátsó szándék nincs benne, minket is ugyanúgy szeret :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!