Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Apasagi tesztet szeretnek...

Apasagi tesztet szeretnek csinaltatni, de mennyibe kerul az?

Figyelt kérdés
Igazabol egy ismerosom szeretne megcsinaltatni. Valni akartak de a csaj "hirtelen teherbe esett" ami erdekes modon 4 evig nem jott ossze, es mikor a pasi valni akar, mert mast szeret, es nem is jonnek ki jol a felesegevel, akkor a felesege eloallt azzal h gyereket var. A baba megszuletett, mar 4 honapos, de csoppet sem hasonlit az apjara. Jo tudom ennyibol nem lehet arra kovetkeztetni hogy nem o az apa....de gondolt ra hogy mecsinalja az apasagi tesztet, mert mar csak a gyerek miatt van a csajjal.

2013. ápr. 10. 12:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha csak a gyerek miatt van vele, annak nem sok értelme van. Adja be a válókeresetet és egyúttal kérje az apaság meghatározását.

Elég változatos árakat találtam 31.000-től 360.000-ig bezárólag. Írd be a google-ba, hogy apasági teszt, és böngésszetek.

2013. ápr. 10. 12:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Csinálja meg az olcsót és ha nem az övé kérje bíróságon az apaság véleményének megdöntését, amit a vesztes vélnek jelen esetben az anyának kell fizetni.
2013. ápr. 10. 17:29
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

De ha az jön ki a teszttel, hogy mégis ő az apa, akkor változik valami? Ha nem tudnak együtt élni, előbb-utóbb úgyis válás lesz a vége, és nem ők lesznek az elsők a történelemben. Amennyiben később bíróságra vinnék a dolgot, valóban a vesztes fél fizeti a szakértői vélemény díját, akármelyik fél is az.

2013. ápr. 10. 18:37
 4/6 A kérdező kommentje:
es ezek a legolcsobb tesztek igazi eredmenyt mutatnak? :/ kinek mi a velemenye rola?
2013. ápr. 17. 04:05
 5/6 Kerria ***** válasza:

Ha ő a gyerek apja válás után is az lehet... és a gyerek szempontjából a mielőbbi válás a legjobb. Nem viseli meg, csak abban nő fel. Ha nem ő az apa, de gondoskodni szeretne a gyerekről, azt is meg tudja tenni... Lelkileg 3 ember biztosan károsodik a szituációban, minél több ideig maradnak ebben az állapotban.

Nem ismerem ezeket a teszteket, így hogy melyik a jobb, arról fogalmam sincs:

[link]

Elvált szülők gyermekeként írtam a választ!

2013. máj. 3. 11:05
 6/6 anonim ***** válasza:
igen, én is az előttem íróval értek egyet. SOHA de SOHA nem szabad csak a gyerek miatt együtt maradni. Ezerszer többet ér a gyereknek két külön élő, de boldog szülő, mint két együtt élő, veszekedő, egymást megcsaló, akár a gyűlölködésig elmenő idegroncs szülő!
2013. jún. 21. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!