Szeretnék tetoválást csináltatni. Egy idézetet szeretnék az alkaromra de nem tudom hogy jó ötlet-e?
Figyelt kérdés
Az idézet így szól "Élj szenvedéllyel, győzz büszkeséggel" ezt szeretném az alkaromra.2012. aug. 24. 11:57
1/3 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet, de nem biztos hogy az alkarodra kéne :) Valami olyan helyre, ami nem annyira látható, és könnyen el tudod takarni nyári melegben is, mert nem tudom hogy dolgozol vagy tanulsz még, de ha munkát kell váltanod, vagy jelentkezel majd valahova, lehet, hogy pont emiatt nem fognak felvenni, mert némelyik helyen nagyon nem preferálják a tetoválást/piercinget :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi sokat segítettél! :))
2012. aug. 25. 12:28
3/3 anonim válasza:
Elég tucat ötlet... és ez a győzz büszkeséggel, még értelmetlen is. De ha neked ez kell, akkor csináld! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!