Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mitől lehet ez. Van valami...

Mitől lehet ez. Van valami tippetek? Lehet, hogy vágyóm gyerekre, én már nem tudom.

Figyelt kérdés

30 éves vagyok, van két gyermekem.

Nem szeretnék még egy babát, de ahogy itt olvasgatok néha még el is pityeredek,milyen jó annak aki babát vár.

A párom is mondogatja,mert ő még szeretne, de én nem,vagy csak nem merem bevallani magamnak,már nem tudom:((

Eléggé aggódó típus vagyok,ezért is gondolom,úgy hogy nem kellene,ha csak 2 köhintenek már lesem őket,most meg főleg hogy itt ez a h1n1,de egyébként is.

Csak nem értem magam miért jön rám néha olyan nagy vágyódás, máskor pedig nemet mondok az újabb babára.

Volt valaki így?Mit döntöttél?

2009. szept. 22. 16:31
 1/1 anonim ***** válasza:

én olyant vettem észre magamon,hogy mióta megszületett a fiam,azóta sokkal érzékenyebb vagyok,és jobban meghatnak a babás dolgok.

de szerintem te nagyon is szeretnél még egy babát.csak így 30körül 2 gyerekkel bizonytalan vagy.én is most várom a 2.at és 28vagyok.

ha lehetőséged lesz rá,vágj bele.

2009. szept. 22. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!