Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi nevekről?

Figyelt kérdés

lány:Cicelle,Fahéj,Hófehérke,Küllikki,Őzike,Perpétua,Szindi,Szixtina,Xenodiké,Zizi,Kreszencia,

Fiú:Antónió,Bonaventúra,Bors,Gotlib,Gyécsa,Nepomuk,Oldamur,Rokkó,Szofron,Zserald,Tege

2013. ápr. 8. 12:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Szegény gyerekek. Tudom, hogy vannak ilyen nevű gyerekek, de az enyémeket biztos nem fogják így hívni.
2013. ápr. 8. 12:20
 2/17 anonim ***** válasza:
Most komoly valaki ilyen nevet ad a gyerekének? Nagy barom lehet,én még egyiket se hallottam.Sajnálom szegénykéket :(
2013. ápr. 8. 12:21
 3/17 anonim ***** válasza:
59%

Olyan jo lenne, ha azok a szulok, akik ilyen nevet adnanak a gyerekuknek megkapnak ugyanazt a nevet, amit adtak a gyerekuknek, hogy kiprobalhassak, milyen "jo" azzal elni.

Az Antonio, Rokko, Zserald, szerintem jo, persze nem a Kovacs vezeteknevhez. Hanem mondjuk a Banderas melle:D De a Gyecsa, Gotlib, Nepomuk is biztos normalis valahol, lehet egy masik orszagbol atvett nevek, ott tokjol hangzanak biztos.

De Ozike, Fahe, es Bors, ezek a legdurvabbak, mert tenyleg a szulok mar mindenfele koznevekbol probalnak neveket krealni. Majd egy szamitogep bzi kitalalja, hogy billentyuzet lesz a a lanya neve, vagy Klaviatura:D komolyan, ezeket a szuloket fejbe kene vagni...

2013. ápr. 8. 12:27
 4/17 anonim ***** válasza:
XXDXD felviditottad a napom :D
2013. ápr. 8. 12:27
 5/17 anonim ***** válasza:

Te jó ég...

Lapozgatod a naptárat és a furcsákat kiírtad belőle? Ugye nincs semmi szándékod ezekkel a nevekkel?

2013. ápr. 8. 12:30
 6/17 Golan Trevize ***** válasza:

Egyedül a Gotlib vállalható valamennyire, de az is mondjuk csak germán eredetű vezetéknévvel.

A többi gyakorlatilag fáj.

2013. ápr. 8. 12:31
 7/17 A kérdező kommentje:

Én is csak ámultam,most kaptam hírlevelet az egy oldalról.

Én is sajnálom szegényeket.

2013. ápr. 8. 12:31
 8/17 anonim ***** válasza:

A Bonaventura lanynev, ez azert tuti, mert ismerek ilyen nevu lanyt.

Velemenyem szerint ezek rettenetes nevek, mar atlagosan muvelt emberek kozott is ciki kategoria. Ilyen nevekkel nehez lenne a gyermeknek ervenyesulni az eletben! Kepzeld el a gyermeked tanarkent, uzletemberkent, orvoskent, politikuskent stb. Nem kell ilyen palyakra iranyitani, de legalabb a lehetoseget illik hozza meghagyni. Nem akartalak megbantani, oszinte voltam, mert kerdezted.

2013. ápr. 8. 12:35
 9/17 anonim ***** válasza:
Ja, hogy nem akartad ezeket adni, akkor a lebeszelesem targytalan! ;-)
2013. ápr. 8. 12:37
 10/17 A kérdező kommentje:
Nem mernék bevállalni ilyen neveket. :) Az én gyerekeim elég gyakori nevet kaptak. (Petra,Balázs)
2013. ápr. 8. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!