Mi a véleményetek az alábbi nevekről?
Ősmagyar nevek, a fiam neve is benne van a felsorolásban, nekem tetszenek :)
Keve, legkedvesebb nevem:)
Most várjuk Leventénket. A többi nem okés nekem..
30hkm.
Koppány: szeretem a magyar neveket, de ez nálam a túl-magyar kategória
Keve, Csongor, Zalán, Levente: tetszik
Tétény: közömbös
Előd: nem igazán tetszik
Álmos: jelentése miatt nem tetszik, túlságosan sokat használjuk az álmos szót
Bendegúz: egyáltalán nem tetszik, egy cseppet sem, számomra nevetséges ez a név, amivel csak a gyereket szivatják a szülei
Köszi a válaszokat!
ma 20:17
Ez nem "trendiségről" szól. Miért, a Brendon, Kevin, Dzsasztin, Rómeó meg a többi gagyi szánalmas, röhejese név az szép? Ha magyar vagyok, magyar nevet adok a gyereknek, ennyi. Az ilyen nyomorult neveket meg meghagyom a tudjukkiknek.
A mi gyermekeink is magyar nevet kaptak, szintén azért, mit leírtál. Kisfiunk Botond.
Koppány, Tétény, Előd: nem tetszik
Zalán, Álmos: tetszik, de nem adnám a gyermekemnek
Keve, Csongor, Levente: tetszik, adnám is
Bendegúz: nagy szerelem nálam ez a név, de a párom megvétózta, ezért lett Botond.
Ami még tetszik: Zolta, Kolos, Soma, Nándor
Koppány, Keve, Csongor, Tétény, Előd, Álmos egyáltalán nem tetszik.
Bendegúzzal, Leventével elfogult vagyok, mindkettő van a családban.:) Bendegúz illik egy kis rosszcsont gyerekre, lehet Bendének becézni, ami aranyos.
A Levente hiába szép név, de olyan felkapott lett, rengetek kisfiút hívnak most így...
Viszont a Zalán nagyon szép, nem is olyan elterjedt, kis különleges, jó kis gyereknek, helytáll felnőtt névként is! Szóval nálam a Zalán a befutó, benne van a top fiú nevekben :)
Tetszik a Koppány, Előd, és Álmos, a Bendegúz pedig úgy becézve, hogy Bendi.
A többi a hangzása miatt nem jön be.
Nekem az egyik kisfiam Árpád, ami szerintem az egyik leggyönyörűbb név a világon, nemcsak magyar eredete miatt, hanem amúgy is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!