Tényleg ennyire gáz hogy még nem szobatiszta?
Abba most nem megyek bele, hogy valóban szobatiszta volt-e a két 15 hónapos gyerek.
Egyáltalán nem gond, ha még nem szobatiszta, jön a nyár. Bőven szobatisztává válhat szeptemberig a kisfiad. Ha néha bepisil az oviban, abból sem lesz semmi gond.
Szerintem is simán szobatiszta lehet. Kislányom 3-4 nap alatt lett szobatiszta, 2,5 éves múlt 2 héttel.
Anyósnál meg szerintem az idő megszépítette az emlékeket :-). Azért amikor nem eldobható, hanem textil pelus volt, biztos, hogy hamarabb szobatiszták lettek, mert kellemetlen volt. Ő aggódjon tovább, Te meg nyugodj meg, szobatiszta lesz a kisfiad, szeptemberig még rengeteg idő van:-)
Nem szabad erőltetni.Az én fiam igazán későn 2 hónap híján 4 évesen lett szobatiszta.
Egyszerűen hiába mondtam neki a bilit, wc-t.A bilit hozzám vágta a wc ajtóba meg kézzel lábbal megtámaszkodott hogy ő nem megy be.Hiába nem adtam rá pelust bepisilt-bekakilt és még csak nem is érdekelte, vígan játszott akár kakisan is. :(
Könyörögtem, ígérgettem, játszottam, tiltottam (addig nem ehet csokit míg nem bilizik) semmi nem hatott.
Aztán feladtam és szóba sem hoztam a bilit.
Ha bepisilt csendben átöltöztettem, lehúztam az ágyát meg sem említettem neki hogy máskor szóljon.
2 hét múlva magától jött kérni a bilit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!