Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire gáz hogy még...

Tényleg ennyire gáz hogy még nem szobatiszta?

Figyelt kérdés
Kisfiam júniusban lesz 3 éves,még nem szobatiszta.Ha szólok neki ráül a bilire bele is pisil,de ha nem adok rá pelust bepisil.Anyósom aggódik,hogy fog így oviba menni a gyerek?Mert az ő két fia 15 hónaposan már szobatiszta volt!!
2013. ápr. 6. 19:04
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Lányom tavaly nyáron, 3,5 évesen lett 1 hét alatt szoba tiszta, július végén!
2013. ápr. 6. 19:05
 2/7 anonim ***** válasza:
45%

Abba most nem megyek bele, hogy valóban szobatiszta volt-e a két 15 hónapos gyerek.

Egyáltalán nem gond, ha még nem szobatiszta, jön a nyár. Bőven szobatisztává válhat szeptemberig a kisfiad. Ha néha bepisil az oviban, abból sem lesz semmi gond.

2013. ápr. 6. 19:06
 3/7 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem is simán szobatiszta lehet. Kislányom 3-4 nap alatt lett szobatiszta, 2,5 éves múlt 2 héttel.

Anyósnál meg szerintem az idő megszépítette az emlékeket :-). Azért amikor nem eldobható, hanem textil pelus volt, biztos, hogy hamarabb szobatiszták lettek, mert kellemetlen volt. Ő aggódjon tovább, Te meg nyugodj meg, szobatiszta lesz a kisfiad, szeptemberig még rengeteg idő van:-)

2013. ápr. 6. 19:19
 4/7 Zyta! válasza:
100%
Az én lányom is 3 éves kora körül lett szobatiszta,és 3és fél évesen ágytiszta,ezért később is kezdte az ovit.Az aggódó anyósról csak annyit,hogy az enyém erőszakkal ráültette a wcre rendszeresen,aztán később jó ideig vihettük a bilit az oviba,mert a lány nem volt hajlanó wcre ülni,képes volt egész nap nem pisilni. Szóval türelem!!!!!
2013. ápr. 6. 19:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam is júniusban lesz 3 éves és még nem szobatiszta! Én is aggódom, de nem tudok mit csinálni, a bilibe szépen belepisil és kakil is, de bugyit nem akar felvenni. Nekünk azért is nehezebb, mert 3 hete született meg a kistesója és most főleg ő is pelusos akar lenni.
2013. ápr. 6. 20:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem szabad erőltetni.Az én fiam igazán későn 2 hónap híján 4 évesen lett szobatiszta.

Egyszerűen hiába mondtam neki a bilit, wc-t.A bilit hozzám vágta a wc ajtóba meg kézzel lábbal megtámaszkodott hogy ő nem megy be.Hiába nem adtam rá pelust bepisilt-bekakilt és még csak nem is érdekelte, vígan játszott akár kakisan is. :(

Könyörögtem, ígérgettem, játszottam, tiltottam (addig nem ehet csokit míg nem bilizik) semmi nem hatott.

Aztán feladtam és szóba sem hoztam a bilit.

Ha bepisilt csendben átöltöztettem, lehúztam az ágyát meg sem említettem neki hogy máskor szóljon.

2 hét múlva magától jött kérni a bilit.

2013. ápr. 6. 21:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:-)
2013. ápr. 7. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!