Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák. Van itt olyan aki...

Anyukák. Van itt olyan aki szülés utáni depreszióban szenved? Szerintem én igen

Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 17:54
 1/6 anonim ***** válasza:

mondd el a tüneteket.

(én is voltam)

ha tényleg az, akkor egy megoldás van :orvos!

tudom, miről beszélek.

2009. szept. 21. 18:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nekem is az volt. Már nincs! Írj bővebben, hátha tudunk tanácsot adni.

Ha így nem megy, akkor orvos!

2009. szept. 21. 20:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Bocs az off-ért: tudnátok tüneteket írni? Miről lehet tudni,h. nem csak egyszerűen rossz napjaim vannak?
2009. szept. 22. 08:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát, le vagyok törve, állandóan azon jár sz eszem hogy a párom már nem szeret, esetleg megcsal. Ha elmegy valahova mindig ez van. Csúnyának érzem magam, rémálmaim vannak, és ehhez hasonló dolgok. Teljesen lefogytam, 7 kilóval vagyok kevesebb mint terhesség előtt. Bezárva érzem magam.Segítsetek!
2009. szept. 22. 09:06
 5/6 anonim ***** válasza:

szia!

első vagyok.

úgy tűnik, nem vagy jól...

én a helyedben MOST lépnék, amíg nem lesz még rosszabb.

megmondom, mit csinálj, így tudok segíteni.

első körben elmész a háziorvosodhoz, addig a babádra más vigyáz. ő kikérdez, de valószínűleg nem fog tudni gyógyszert írni, ezért ad beutalót a pszichiátriára. kérd meg, hogy kérjen időpontot is neked, neki biztos gyorsabban adnak, és neked sem kell a telefonálással kínlódnod ilyen állapotban.

oda elmész, szintén kikérdeznek, felírják a megfelelő gyógyszert, ezen nem kell kiakadni, hogy gyógyszer, mert hidd el, nem olyan borzalmas!!!!

szeded a gyógyszert szépen, és vársz türelemmel, mert 1-3 hét múlva kezd el hatni, azután viszont sokkkkkkkkkal jobban leszel.

a gyógyszert akkor sem hagyod abba, ha jól vagy, hanem szeded, amíg az orvos mondja, akár hónapokig, vagy 1 évig.

semmi bajod nem lesz tőle, ellenben jól leszel végre.

van olyan is, amit szoptatás alatt is lehet szedni.

Nyugalom, és tedd ezeket, amiket mondtam.

Majd írd meg, mi van, vagy írj emailt

sok sikert

:))))

2009. szept. 22. 09:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik kezdenek helyrejönni a dolgok:-)
2009. szept. 23. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!