Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Orvost keresek, aki nőgyógyász...

Orvost keresek, aki nőgyógyász és andrológus egyben?

Figyelt kérdés
Szertenék, olyan orvoshoz menni aki engem is és a férjemet is ki tud vizsgálni és kezelni. Budapesten.
2009. szept. 21. 15:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát, ilyet nem nagyon fogsz találni!

A nődokik párban esetleg endokrinológusok, vagy természetgyógyászok. De ilyen kombiról nem hallottam.

Az andrológusok szinte mindig az urológussal vannak párban!

Ha magánba akarsz menni a pároddal, akkor ajánlom a www.potenciaklinika.hu oldalt, ott mi Rusz dokinál voltunk, de Fekete is egy tündér, és ők a legprofibbak az országban!!! Ez 100%.

20e ft volt kb a vizsgálat, de vihettük a spermát, 1 ó-2 órán belül kellett odaérnünk vele, utána 2 perces kézi vizsgálat volt (herék, - visszér, stb miatt), majd 1 óra múlva mehettünk vissza a spermanalízis eredményéért.

Ha gond van, tudnak vért venni, műteni, hereultrahangot csinálni, műteni, ott helyben.

Én nagyon ajánlom őket!

Nem kell beutaló, csak bejelentkezel telefonon, a titkárnő ad időpontot (legtöbbször 1 héten belülre).

A nődokikból rengeteg van, szerintem írd ki a terhesség rovatban akár, hogy melyik kerületben milyen magándokit ajánlanak! Akikről sok jót hallottam, ha probléma van a ciklusoddal, hormonális, stb,akkorérdemes hozzájuk menni, mert nagyon profik, és nem lacafacáznak, de nem olcsók: www.mensmentis.hu

Ha komolyabb gondod nincs, akkor is kismillió jó doki van, nem muszáj komplett klinikára menni. Timmermann Gáborról jók a hírek, nagyon alapos, korrekt, szülést is vállal persze, az árai is jók. www.timmermann.hu

De tényleg attólfügg, hogy melyik kerületben akarod, írd ki a kérdést külön, az lenne a legjobb, és rengeteg válasz érkezik majd.

De ezt a kombinációt ne keresd, mert nincs!

2009. szept. 21. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!