Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Emese, Tímea vagy Enikő?...

Emese, Tímea vagy Enikő? Melyiket választanátok?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 18:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%

Az Emese azóta nem tetszik, amióta megszületett a lányom, és a mellettem lévő anyukának Emeséje lett, akit Mesikének, Mesketének becézte..

Enikőt azért nem adnám, mert az egyik volt osztálytársamat csúfolták így: Eni! Kő??

Így a Tímeát választanám.

2013. ápr. 4. 19:08
 12/17 anonim ***** válasza:
2. vagyok, szerintem szimplán Emese a legszebb, főleg a Mesi becézés tetszik. A Tímea így annyira nem tetszik, de a Timi aranyos. Az Enikő viszont abszolút nem, egy nagyon unszimpatikus lány miatt, illetve Enikő, Enni kő!, régen szórakozott ezzel valaki, így ez ugrik be a név hallatán.
2013. ápr. 4. 19:08
 13/17 anonim ***** válasza:

Timea Emese :)

Mint én.

2013. ápr. 4. 19:48
 14/17 anonim ***** válasza:
Timea,mert édesapám ezt a nevet adta nekem az Aranyemberből:)
2013. ápr. 4. 21:19
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Ezek szerint nyert a Tímea ;)
2013. ápr. 4. 21:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a Tímea nem csak ezen nevek közül, hanem összességében is az egyik legszebb magyar női név! :)
2013. máj. 3. 10:08
 17/17 anonim ***** válasza:
Enikő! :)
2013. nov. 5. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!