Mikor menjek ki futni?

Figyelt kérdés
Azt gondoltam, hogy kétnaponta elkezdek futni járni. Aztán naponta. Fél éve szültem. Mikor menjek, amikor hazaér este a férjem vagy mikor már elaludt a babám?

2013. ápr. 3. 22:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia!Én is így tervezem.Az én babám már 15 hós, apa reggel 6-tól este9-ig dolgozik,nagylány fél 10 körül alszik el, utána összepakolom a lakást,és tervezem, hogy futok...majd meglátjuk:)Szia!Sok sikert!
2013. ápr. 3. 23:16
 2/10 anonim válasza:
100%

Marsi Anikó un. futó babakocsival futott, minden nap. Nem hallomás, láttuk. Teljesen váratlan időpontokban bukkant fel, lenyomott 15-20 kört a 400 m-es körön. A gyerek levegőn volt, viszonylag jó levegőn, ő meg edzett, amikor a férje otthon volt, akkor inkább együtt volt a család. Én több, mint 1 órát futok, tehát ebből indulok ki, hogy hosszú idő, ha a férj dolgozik és pontosan akkorra időzíteném az edzéseimet, amikor beesik a kertkapun.

Csak üdvözölni lehet a sportolási terveiteket!

Jó futást kívánok Nektek!

Üdv.: Rea

2013. ápr. 4. 07:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Azért vigyázzatok magatokra este a sötétben...
2013. ápr. 4. 15:39
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

07:34-es válaszoló! Első hozzászóló vagyok. Úgy érzem válaszodból, hogy evvel belém/belénk szeretnél kötni("csak üdvözölni tudom"),tehát azért mondom úgy érzem..ha nem akkor bocs, ha igen akkor:

-Köszi az infót,de hideg hagy, hogy ki fut babakocsival, itt falun a szuper utakon inkább kösz kihagyom.

-délelőtt főzés stb. stb...déltől 3-ig alszik a nagylány, utána lemegyünk nagyszülőkhöz, vagy kettesben séta, játék stb...

-este párom hazajön, nekem akkor lenne a legalkalmasabb, mikor tudom, hogy otthon van kislánnyal, és 1 órára rámerem hagyni, igen beesik a kapun de nem kell ott állni a kiságya felett,ő is pihen....

Szóval azzal egyetértünk,hogy mindenki úgy intézi a dolgait, ahogy az mindenkinek jó.nektek így nekünk úgy....:)

Szia!

2013. ápr. 5. 00:56
 5/10 anonim válasza:

Rajnai Rea vagyok, nem pedig "hétharmincnégyes" válaszoló. Neked igazából nem is a futás körüli "problémák" a fő gondod, hanem, hogy kivesézd a válaszomat. Nem kötöttem senkibe. Ha ilyen felmerül benned, már pedig ez világosan kitűnik, akkor inkább nem futnod kellene, hanem el kellene menned pszichiáterhez. Hogyan gondolhatod, hogy az üdvözlöm fogalom ironizálás? Azt kívánom:- Fussatok nagyon sokat, mert az tisztítja a kisebbségi komplexussal teletömött agyatokat. Miután nem írtál a falusi hepe-hupás utakról, arra gondoltam, valami normális pályán fogtok, szoktatok futni.A futó babakocsit 20 éve feltalálták, talán jó is, hisz minden üzletben keresik itt Budapesten.

Tehát kimondottan kikérem magamnak és elutasítom a reagálásod ilyen formáját. Valójában hobbi szinten akarsz kocogni, ami nem baj. Ha nem futópályán futsz,akkor végy egy mindenében megerősített maratoni f.cipőt, mert a Ti falusi útjaitokon balesetveszélyes a futás és akkor hogyan tologatod a normál babakocsit, ha lesérülsz.

Szándékomban nem állt kötözködni, de Te késő este megbírtad fogalmazni a szerintem meglehetősen korlátolt és enyhén szólva ostoba gondolataidat. 'De! Örülök egyébként, mert bizonyára nagyon kipihent vagy, tehát boldogságban tudsz írogatni olyanoknak, mint én például, de vevő erre nem vagyok.

Legyenek szép napjaid, de úgy vélem értelmetlen belekötni másokba. Lehet,jó lenne, ha futás előtt vagy után egy kicsit olvasgathatnál! Tudod! Könyvet! Azt nálatok is lehet kapni, betűk vannak benne.'És én ezt is üdvözlöm!

2013. ápr. 5. 08:31
 6/10 anonim válasza:

Ha valaki jó és építő szándékkal ír, válaszol, akkor valóban sértés, ha a kommentjét lehúzzuk.

Ha hidegen hagy-mellesleg annyit írtál, hogy hideg, szóval, akkor miért kérdezel?Nem volt semmi bántó a Rajnai Rea válaszában és az azt követő kommentje is megállja a helyét. Egyet is értek minden szavával!!!!!

2013. ápr. 5. 09:09
 7/10 anonim válasza:
Te Rea minek dícséred magad?:D
2013. ápr. 6. 16:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is írtam, hogy ha nem így van akkor bocs, de ezek szerint neked az értelmezési készséged kéne fejleszteni....:)tök nevetséges, hogy te, mint városi lenézően beszélsz a falusiakról....ezerszer jobb hely, mint városon..de nem is ez volt a kérdés ezzel itt befejeztem...egyébként teljesen igazat adok az utolsó válaszolónak!!:):) Na szia!
2013. ápr. 6. 22:14
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem azért tettem fel a kérdést, hogy vitát nyissak egy újabb oladalon! Kérlek benneteket csakis a kérdésre koncentráljunk! Köszi :)
2013. ápr. 7. 20:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia! Első válaszolód vagyok!Ne haragudj,hogy így bekeveredtünk!Úgy érzem, hogy én neked írtam le a véleményem,még van aki bele nem mászott.....de mindegy én már úgy is befejeztem..:) Vigyázz magadra és a kicsi gyermekedre!Szia!:)
2013. ápr. 9. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!