Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi az a válságterhesség.hu...

Mi az a válságterhesség.hu oldal? Nem tudom megnézzem e, kismama vagyok. A neve nem hangzik jól az oldalnak.

Figyelt kérdés
2013. ápr. 3. 16:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

en is kismama vagyok!

és megnéztem.egy kép amin kicsit megkönyeztem az a sòvízes 22hetes magzat abortàlàsa!

aztàn gondolkodtam(és gondolkodjatok ti is)hogy 12hét utàn csak is okkal veszik el a baba életét!igen szörnyű làtvàny,de nem tudhatod milyen szenvedéstől"szabadult"meg.és milyen"borzasztò"élettől!

2013. ápr. 3. 16:37
 12/14 anonim ***** válasza:
79%

megnéztem, de már annyira az abortusz ellen vannak hogy pl nem valós fotókat is közölnek...

pl aminél ott van hogy abortált 7-8 hetes abortál gyerek, és kötzbe egy minimum 12 hetes magzat van.....szóval vicc....

meg a 22 hetes sóoldatos abortált baba is jóval több mint 22 hetes......szóval a képek ki tudja mennyire élethűek....

a másik hogy sóoldatos abortusz nincs is nálunk, nem tudom hogy került ez fel egy magyar segítő oldalra....eleve 12 hét felett nem is nagyon végeznek el ilyen beavatkozást (kiv. kiskorú, beteg baba esetén)...

szóval annyira de annyira felesleges is megnézni mert nagyon nagyon megtévesztő az egész amit írnak, nem hitelesek....

nem is tudom hogy közölhetnek ennyi hamis infót...

2013. ápr. 3. 17:08
 13/14 A kérdező kommentje:
Akkor a képnézegetést kihagyom,de lehet megnézem mégis miről szól az oldal.
2013. ápr. 3. 17:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is megnéztem nem régen, de nem olvasgattam. Sok helyről olvastam, hogy ez egy provokáló oldal, sok minden nem igaz abból amit leírnak. A képek sem annak felelnek meg amit leírtak oda. Ha nem bírod a durva képeket magzatokról, akkor ne nézd meg.
2013. ápr. 3. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!