Van most valami járvány, betegség a környéketeken?
Figyelt kérdés
Nálunk minden 2.gyermek lázas, köhög...2013. ápr. 3. 14:22
1/4 anonim válasza:
múlt héten a lányom volt itthon bronchitissel, lázzal, köhögéssel, most a kicsi is elkapta, de az oviban aki hiányzok, hasonló tünetekkel van otthon
2/4 anonim válasza:
Ha a két gyermek közül akár az egyik is közösségbe jár akkor "folyamatosan van valamilyen járvány". Úgy értem ha tél van ha nyár a gyerek mindig haza hoz valamit az oviból.
Sajnos én nagyon rossz véleménnyel vagyok az ovikról azért írom ezt. Jobbulást a gyermekeidnek:)
3/4 anonim válasza:
Bárányhimlő van most nálunk (Jászság)
4/4 anonim válasza:
Jelenleg nem tudom,de még biztos tart a bárányhimlő, nekem a védőnőm szólt terhes gondozáson, hogy ne vigyem a nagyobbat magammal,mert sok a bárányhimlős gyerek (egy épületben van a védőnő és a gyerekorvos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!