Mennyi a minimum gyed?
Figyelt kérdés
4 òràban vagyok bejelentve.Arra minimum gyed jàr?Az mennyi?nettò kb.40000ft a bérem.köszönöm a vàlszokat!2013. ápr. 2. 15:32
1/6 anonim válasza:
Hát én másfél évig 8 órában voltam utánna 6 de nem sokkal több a 40 e-nél. Tehát ha minimál bérre gondolsz szerintem nem lesz annyi sajna
3/6 anonim válasza:
nincs minimum összeg gyednél !!!!
én ezért mentem inkább gyesre mert a gyedem 3000.- kevesebb lett volna mint a gyes
én is 4 órás voltam anno
4/6 anonim válasza:
Nettó 30körül lesz a gyeded kb. Kicsit több, mint a gyes azért!! A tgyásod pedig olyan 35ezer.
5/6 anonim válasza:
A gyedből SZJA-t és nyugdíjjárulékot is vonnak, szóval kevesebb lenne, mint a gyes.
6/6 anonim válasza:
Utolsó, számolj már!!! 40.000-et kap kb, annak a bruttója olyan 60 000 Ft!
A gyed alapja a bruttó 70%-a, ami jelen esetben 42 000.- Ft! Ha abból vonunk szja-t és nyugdíjjárulékot neked mire megy el a fele??? 16% + 10% amit vonnak!
Az 31 000 Ft!!!!!
A gyes meg 25 000 Ft nettóban. Akkor miért kevesebb?
Miért kell meggondolatlanul riogatni?
A tgyásból meg csak szja-t vonnak, tehát 16%-ot, így az 35 000 Ft-ra jön ki!
Kéredező,több lesz a gyeded, mint a gyes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!