Hipolita, Lilianna, Dana, Marica, Mara vagy Ráhel szebb név?
Figyelt kérdés
2013. márc. 31. 22:06
2/11 anonim válasza:
Ha ezek körül választani kell, akkor Lilianna.
A Hipolita számomra a legrondább. Ne haragudj.
3/11 anonim válasza:
A Hipolita. Lehetne becézni Hiponak, és az oviban lehetne a gyerek jele egy halálfej XD
4/11 anonim válasza:
Fú, egyik sem.
bocs, de iszonyat ronda mindegyik.
Kivéve talán a Liliana.
Olyan szánalmas, hogy manapság azzal nyomorítják meg a gyerekek jövőjét, életét, hogy minden szülő igyekszik a legkülönlegesebb, legfeltűnőbb nevet adni szerencsétlennek.
5/11 anonim válasza:
Lilianna, Dana, Mara. A Hipolita csak vicc ugye?
7/11 anonim válasza:
Bocs, de egyik sem.
Lilianna Liliánaként még elmegy, de az sem igazán tetszik.
8/11 anonim válasza:
Hipolita, Marica, Ráhel nagyon szörnyűek...
Talán a Liliana vagy a Mara ami oké, de nekem olyan fellengzősen hangzanak... Nem adnám a kislányomnak egyiket sem..
9/11 anonim válasza:
Hipokritát olvastam Hipolita helyett... Egyébként nekem egyik sem tetszik, meg amúgy sem tudnék választani, mert függ a vezetéknévtől. Ha külföldi eredetű, akkor talán még a Dana jó lenne, de egy echte magyar (pl Kovács, Szabó) névhez bitang hülyén hangzik. Akkor már inkább Ráhel, de mint név nekem nagyon nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!