Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babának milyen fotóalbum...

Babának milyen fotóalbum jobb, bedugós, vagy ragasztós?

Figyelt kérdés

1 éves szülinapra szeretnék a fiunknak állatos fotóalbumot csinálni. Melyik album a jobb, melyikből nem szedik ki a képet?

9x13 vagy 10x15?

2013. márc. 31. 18:19
 1/3 anonim ***** válasza:
scrapbook Mióta rájöttem, hogy a hobby boltokban 1000-3000Ft ért sima natúr fotó könyvet lehet venni azóta én minden jelentős eseményből ilyen könyvet készítek. Semmi különös nem kell, veszel egy alap albumot/ füzetet és bele ragasztod a képeket (ferdén,átlósan,fektetve stb.) Majd ha benne vannak a képek akkor egy egy kép mellé matricát ragasztasz, egy egy kivágott állatfigurát (csomagolópapírból, újságból) az album elejét pedig szintén egy szép csomagoló pappírba csomagolod (persze mindent mindent ragasztasz benne).
2013. márc. 31. 18:35
 2/3 anonim ***** válasza:
1 vagyok: még annyi, hogy akár együtt is megcsinálhatjátok és esetleg az elejére a kéz lenyomatát, a végére a láb lenyomatát lehetne tenni. Esetleg egy-egy firkáját is beleragaszthatnád.
2013. márc. 31. 18:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Mi sima bebújtatósat vettünk, lányom imádta. Ő is 1 évesen kapta. Nem szedte szét, nem volt vele gond.

A miénk 9X13-as volt, de ez szerintem mindegy.

2013. márc. 31. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!