Babának milyen fotóalbum jobb, bedugós, vagy ragasztós?
Figyelt kérdés
1 éves szülinapra szeretnék a fiunknak állatos fotóalbumot csinálni. Melyik album a jobb, melyikből nem szedik ki a képet?
9x13 vagy 10x15?
2013. márc. 31. 18:19
1/3 anonim válasza:
scrapbook Mióta rájöttem, hogy a hobby boltokban 1000-3000Ft ért sima natúr fotó könyvet lehet venni azóta én minden jelentős eseményből ilyen könyvet készítek. Semmi különös nem kell, veszel egy alap albumot/ füzetet és bele ragasztod a képeket (ferdén,átlósan,fektetve stb.) Majd ha benne vannak a képek akkor egy egy kép mellé matricát ragasztasz, egy egy kivágott állatfigurát (csomagolópapírból, újságból) az album elejét pedig szintén egy szép csomagoló pappírba csomagolod (persze mindent mindent ragasztasz benne).
2/3 anonim válasza:
1 vagyok: még annyi, hogy akár együtt is megcsinálhatjátok és esetleg az elejére a kéz lenyomatát, a végére a láb lenyomatát lehetne tenni. Esetleg egy-egy firkáját is beleragaszthatnád.
3/3 anonim válasza:
Mi sima bebújtatósat vettünk, lányom imádta. Ő is 1 évesen kapta. Nem szedte szét, nem volt vele gond.
A miénk 9X13-as volt, de ez szerintem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!