Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor lesz a számlán a csp és...

Csornainé Rita kérdése:

Mikor lesz a számlán a csp és a gyes?

Figyelt kérdés
2013. márc. 30. 14:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
2-án utalják, és 3-án lesz rajta.
2013. márc. 30. 14:09
 2/13 anonim ***** válasza:
62%
Szerdán.
2013. márc. 30. 14:12
 3/13 anonim ***** válasza:
75%
A hónap első munkanapján utalják és másnak van a számlán. Már én is tudom annyi ilyen kérdés volt, pedig egyik sem jár nekem.
2013. márc. 30. 15:19
 4/13 anonim ***** válasza:
41%
másnak helyet másnap
2013. márc. 30. 15:20
 5/13 anonim ***** válasza:
20%

Jaj! Majd jövőhét kedden utalják, szerdán teszik a számlára! Legalábbis a családit, gyest nem tudom, azt nem kapok,, nem tehetem meg, hogy gyesen legyek, dolgozok, épp ezért türelmesen várom szerdán a családit, nem sírok. Ha kevés a gyes és a családi, neked is ajánlom a munkavállalók világát.

Egyébként ezen a héten, ez már a 10. ilyen kérdés, kicsit idegesítő!

2013. márc. 30. 17:15
 6/13 anonim ***** válasza:
23%
Kedves 5-ös! Miért kell ilyen lekezelően kioktatnod a kérdezőt?! Ismered a helyzetét? Cserélj vele pár hónapra,lehet hogy Ő kivirulna,Te pedig lehervadnál rendesen! További szép estét, egy 11 hónapos kisfiú dolgozó Anyukája!
2013. márc. 30. 19:20
 7/13 anonim ***** válasza:
38%

Kedves 6-os! Miért kell állandóan kiírogatni hónap végén ezeket a kérdéseket, mikor lesz csp? Szerintem mindenki tudja, hogy minden hónap első munkanapján utalnak, nem változott semmi, miért nem lehet megérteni? Ráadásul miből gondolja, hogy Húsvét előtt megkapja? Állandóan nyavalyognak. Hihetetlen, hogy nem jut már el a tudatukig, hogy mikor utalják a csp-t és a gyest? Hiába kérdezgeti itt, nem fogja előbb megkapni!!

Egy 3 éves és egy 22 hónapos dolgozó anyukája!

2013. márc. 30. 19:31
 8/13 anonim ***** válasza:
57%
Valahol igenis igaza van az utolsónak. Nekem nincs gyerekem, mégis tudom mikkor utalnak mert annyi ilyen kérdés van itt.
2013. márc. 30. 19:38
 9/13 anonim ***** válasza:

Egy korábbi kérdésben már olyan hülye indokokat is felsoroltak az előbbi utalásra, hogy TAVASZI SZÜNET miatt! Hát ez nagyobb hülyeség, mint a húsvét miatt!

Minden hónap második munkanapján jön. Ha véletlenül előbb jön, akkor örülünk, de ne várjuk már, hogy minden hónapban előbb küldik valami mondvacsinált indokkal!

2013. márc. 31. 10:40
 10/13 anonim ***** válasza:
Ez is igaz novemberben előbb jött és még öt hónap múlva is azt hiszik, hogy minden hónapban előbb fog.
2013. márc. 31. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!