Na kedves anyukák, ezt miért kellett?
Figyelt kérdés
Volt egy jó kis kérdésem, amiben összegyűjtöttem a biztosítékkiverős kérdéseket/válaszokat. Az utóbbi időben azonban már arról szólt a kérdés, hogy egymást szidjátok, meg piszkáljátok, végül a moderátorok törölték. NYilván ezt is törölni fogják, de hátha kapok választ rá, hogy mire volt ez jó :(2013. márc. 30. 12:31
1/6 anonim 

válasza:

Én nem láttam a kérdésed sajnos, de újraindították egyébként.
2/6 anonim 

válasza:

Én majdnem 1 éve nem voltam fent és komolyan mondom, hogy nem tudok úgy választ adni, hogy ne kössenek belém. Sok rosszindulatú választ is látok, mintha meg lennének keseredve és egy boxringnek gondolnák az oldalt.
3/6 anonim 

válasza:

Megváltozott az oldal látogatóinak az összetétele. Sajnos nagyon sok rosszindulatú ember lett törzstag. Igaz, én 2009 óta járok már ide írni és olvasni. Amikor kezdtem, még nem volt ennyi sötét az oldalon.
4/6 anonim 

válasza:

á, szóval a te kérdésed volt. hát engem is nagyon bosszant hogy törölték. nem normálisak a modik. közel sem voltak olyan vérremenő viták benne, mint azokban a kérdésekben, amiket belinkeltünk. igaz, hogy a végére már egyre bénábbakat linkeltek, és már nem a normálisak nevettek a hülyéken, hanem a szemellenzősök botránkoztak jobbra-balra, de én akkor is bánom, hogy törölték :(
5/6 anonim 

válasza:

Itt van helyette: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
6/6 A kérdező kommentje:
Én is sajnáltam, hogy törölték, mert ha szar napom volt, mindig fel tudott dobni, ha visszaolvastam. És tényleg nem értem, miért kellett törölni, amikor a mai napig vannak fent olyan kérdések, amik ezerszer durvábbak ... Na mindegy:(
2013. ápr. 6. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!