Az én kisfiam 13 hónapos de még nem indult el még állni sem tud egyedül,kapaszkodva járja körbe a lakást,aggódnom kellene?
2013. márc. 29. 15:27
1/8 Jégtánc válasza:
Lányom 14 hónapos lesz 4-én.Ő sem jár még egyedül,és nem is áll kapaszkodás nélkül csak néha pár másodpercig.Nem aggódom.Miért is tenném? Majd elindul.Lehet hogy hetek,de lehet hogy csak napok kérdése.
2013. márc. 29. 15:29
2/8 anonim válasza:
Nincs miért aggódnod, főleg, ha kapaszkodva már sétál. A hintáztatás sokat fejleszt az egyensúlyérzékén, esetleg próbáld ki.
2013. márc. 29. 15:29
3/8 anonim válasza:
Minden gyerek más. Ne aggódj.
A nagy fiam 13 hósan kezdett el járni. A kicsi 7 hósan felállt, most 8 hós és már megtesz pár lépést bútorba kapaszkodva.
Az sem jó, ha túl korán kezd el járni.
2013. márc. 29. 15:30
4/8 anonim válasza:
A mi fiúnk 11 hónaposan már önállóan járt, de van több, a fiammal egykorú gyerek is a családba, ők elmúltak 1 évesek, mikor elkezdtek járni.
Amúgy ha nem emlékszem rosszul, akkor 15 hónapos korukig mondták annak idején, hogy addig kéne megtanulniuk járni. De lehet rosszul emlékszem.:)
Amúgy ha már kapaszkodva lépeget és járja körbe a lakást, akkor szerintem bármelyik pillanatban megteheti az első pár lépést, még nem vagytok szerintem elkésve semmivel.:)
2013. márc. 29. 16:08
5/8 anonim válasza:
Akkor fog elindulni, ha megunja a kötött pályát, vagy az életéért küzd(ha nincs tesó akkor ráér).
Mindenkinél máskor történik meg.
Fiam 11,5 hónaposan unta meg a kötött pályát, a lányom 9 hónaposan jutott el arra a szintre, hogy ideje elmenekülni a tesó elől.
2013. márc. 29. 17:00
6/8 Jégtánc válasza:
Kitartás.Lányom most vasárnap elindult egyedül kapaszkodás nélkül.Lehet nálatok is hamar megy majd.
2013. ápr. 2. 16:04
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy irtatok!Már nem aggódom annyira, bár a fiamnak még eszében sincs lépegetni egyedül.Azért aggódtam ennyire,mert ha találkozom valakivel mindig ez az első kérdése hogy jár e már.Veletek is így volt?
2013. ápr. 11. 09:20
8/8 anonim válasza:
Akkor van baj ha 18hosan még nem megy önállóan.az én fiam 11hos kapaszkodva megy mint a golyó kézen fogva sétálunk meg megy önállóan pár métert.de ha sudri épp akkor 2lépés után burul😀a barátnőmnek 10honapos kora ota megy magátol.nagyon változo
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!