Milyen nevet adjak a gyerekemnek, ha azt szeretném, hogy igazi kőműves váljék belőle? Milyen nevek illenek egy vérbeli kőműveshez?
Figyelt kérdés
2013. márc. 28. 17:34
11/20 anonim válasza:
5-os nagyon jo vagy! haahahahahaha
12/20 anonim válasza:
Malter Valter. Vagy Henger Teddy. De a Fangli Fanni se rossz, már ha nem gond, hogy lány.
13/20 anonim válasza:
Legyen Juliska, végülis egyenjogúság van.
14/20 anonim válasza:
7es! Lakatos Rómeó nem fog dolgozni!
15/20 anonim válasza:
Összeesek rajtatok most könnyesre röhögtem magamat :D :D azok a nevek befosok komolyan :D :D :D És igaz Lakatos Rómeó bijony nem fog lapátot meg semmit a kezébe :D :D
de szerintem ez a kérdés csak egy vicc :D :D
16/20 anonim válasza:
Jaj, feldobtátok az estém. :DDDD Amúgy nekem a Kálmán ugrik be, ha kőművesre gondolok.
17/20 anonim válasza:
László :-). Sok kőművedt ismerek és mind Laci :-)
18/20 anonim válasza:
Tök egyértelmű, hogy József.
Tanulók ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,fffffffffffffffffffffffffffffffffddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
19/20 anonim válasza:
tE DONTOD EL..HOGY MI LEGYEN A GYERMEKED..HA FELNO....ES HA NEM AKAR KOMUVES LENNI....SAJANALOM....
20/20 anonim válasza:
tE DONTOD EL..HOGY MI LEGYEN A GYERMEKED..HA FELNO....ES HA NEM AKAR KOMUVES LENNI......
VAN KET ISMEROSOM...IGAZI KOMUVESEK....KRISZTIAN...ES LASZLO
SZERINTEM...A SANDOR IS JO...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!