Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most adjam el, vagy később?

Most adjam el, vagy később?

Figyelt kérdés

Kicsit fura a kérdésem, de nem tudok dönteni, hogy mit csináljak a hintánkkal. Van egy Fisher price óceánvarázs hintánk. Tavaly júliusban vettük a Brendonban, tehát még garis, számla, doboz megvan! Új ára 43 ezer volt akkor. Kisfiam 5 hónapos, és 7 kiló, már most olyan, mintha kicsi lenne neki az ülés, feszeng benne, pedig az elején jókat aludt benne, nagyon szerette. Jó, eljátszik benne, de csak 15-20 percet max. Van pihenőszékünk is, az sima, nem hinta, azt se szereti, de elvan azért néha abban is. Azon filózom, hogy ha eladnám, akkor lenne helyem, hogy az utazóágyat kirakjam, és akkor abban tudna lenni, etetni meg lehetne a pihiszékben. A nappaliban van a hinta, és nincs már hely az ágynak, 25nm a konyhával együtt, szóval nincs sok helyem. Most a nappaliban csak a hintában tud lenni, vagy a földön, de ott a nagylányom szokott játszani, és rohangál sokat, mindig félek, hogy rálép...

Még elég jó áron el lehetne adni, hiszen garis, 25-30 ezret mondtak, hogy próbáljam meg eladni.

Vagy várjak még? Csak félek,hogy később már nem lehet ilyen jól eladni. Mit csináljak, mit tanácsoltok?

2013. márc. 26. 11:46
 1/7 anonim ***** válasza:
add el most szerintem,én is szívesebben veszek garis cuccot.
2013. márc. 26. 11:48
 2/7 anonim ***** válasza:
ha nem kell, a garancia ideje alatt add el, mire várnál?
2013. márc. 26. 11:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Eladnám, ha nem tetszik neki. A pihenőszék az még később is jó. Én lányom lassan 3éves és még mindig szereti a FP pihenőszéket :)
2013. márc. 26. 11:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is eladnám a helyedben!
2013. márc. 26. 11:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függ tervezek e még babát, mert ha igen, akkor elcsomagolnám és kész, ha nem akkor eladnám. Egyébként az én gyerekeim is olyan 4-5-6 hónapos korukig imádták a hintát és pihiszéket, onnantól pedig feszültek ki belőle bármit csináltam, még olyan 15 percet se voltak el benne :(
2013. márc. 26. 11:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretnél még babát akor nem adnám én sem el hanem elraknám ,ha meg nem lesz több baba akor most eladnám.
2013. márc. 26. 12:07
 7/7 A kérdező kommentje:

Oké, meggyőztetek!:) Eladom most.

Hát,a kisfiam is meglepi baba lett, szóval több babóca már biztos nem lesz...

2013. márc. 26. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!