Mit csináltok, ha "fafejű" anyukával van dolgotok, aki a barátnőtök?

Engem is idegesítenél, a sok kéretlen tanácsoddal. Nem tömöm csokival a gyerekem, sőt... de nem biztos, hogy érdekelne a sok kéretlen tanács. Ha akarod a barátságot, akkor fogadd el, úgy, amilyen, és akkor mondj véleményt, ha kérdez.
Tudod, ez intelligencia kérdése is, belátni, hogy mások vagyunk, más az értékrendünk. :)
Utolsó két válaszoló: nagyon félreértettetek.
1. Nem mondtam neki, hogy vegyen supinált cipőt. Én annyit mondtam, amit nekem a gyógytornász mondott, hogy fogja a gyerek bokáját, hajlékony legyen a talpa, ilyesmi. Erre mondta barátnőm, hogy baromság, gyereknek mindegy. És most voltak az ortopédián, ott mondták nekik a supinált cipőt.
2. Nem azt mondtam, hogy folyton tanácsot adok neki. Általában havi 1-2 alkalom. Meg nem is annyira tanácsok, csak az én véleményem egy témában.
Tehát ne úgy képzeljetek el, mint egy rossz magnót, ami csak mondja megállás nélkül a magáét. :)
A minap óvodákról volt szó, mondtam, hogy én melyikkel szimpatizálok. Erre megsértődött, mert neki a másik tetszik, és nekem az miért nem jó. Megjegyzem még van egy évünk addig, és semmi nincs kőbe vésve, én csak mondtam, hogy tetszik a programjuk. Szóval ilyeneken tud borzasztó módon megsértődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!