Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináltok, ha "fafejű"...

Mit csináltok, ha "fafejű" anyukával van dolgotok, aki a barátnőtök?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 2 hónap különbséggel szültünk, mindkettőnknek első baba volt. Sokat találkozunk, sok helyre megyünk együtt, sok mindenről beszélünk. De egyszerűen lehetetlen meggyőzni, ha olyasmi kerül szóba, amiben esetleg nincs igaza, vagy nem jól csinálja. Ha elmondom a véleményem, akkor nem veszünk össze, de látom rajta, hogy megsértődik. De nem akarok mindent ráhagyni. Nektek van hasonló anyuka, barátnő a közelben? Hogyan kezelitek?
2013. márc. 24. 20:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Gondolom te meg mondtad neki, hogy vegyen szupináló cipőt még azelőtt, hogy ortopéd doki látta volna... na ez talán még rosszabb, mert sok gyereknek csak árt a szupináló, pl. az "O" lábúaknak...
2013. márc. 25. 10:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Engem is idegesítenél, a sok kéretlen tanácsoddal. Nem tömöm csokival a gyerekem, sőt... de nem biztos, hogy érdekelne a sok kéretlen tanács. Ha akarod a barátságot, akkor fogadd el, úgy, amilyen, és akkor mondj véleményt, ha kérdez.

Tudod, ez intelligencia kérdése is, belátni, hogy mások vagyunk, más az értékrendünk. :)

2013. márc. 25. 10:47
 13/13 A kérdező kommentje:

Utolsó két válaszoló: nagyon félreértettetek.

1. Nem mondtam neki, hogy vegyen supinált cipőt. Én annyit mondtam, amit nekem a gyógytornász mondott, hogy fogja a gyerek bokáját, hajlékony legyen a talpa, ilyesmi. Erre mondta barátnőm, hogy baromság, gyereknek mindegy. És most voltak az ortopédián, ott mondták nekik a supinált cipőt.

2. Nem azt mondtam, hogy folyton tanácsot adok neki. Általában havi 1-2 alkalom. Meg nem is annyira tanácsok, csak az én véleményem egy témában.

Tehát ne úgy képzeljetek el, mint egy rossz magnót, ami csak mondja megállás nélkül a magáét. :)

A minap óvodákról volt szó, mondtam, hogy én melyikkel szimpatizálok. Erre megsértődött, mert neki a másik tetszik, és nekem az miért nem jó. Megjegyzem még van egy évünk addig, és semmi nincs kőbe vésve, én csak mondtam, hogy tetszik a programjuk. Szóval ilyeneken tud borzasztó módon megsértődni.

2013. márc. 25. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!