Ez a babakocsi nehéznek számít?
A váz súlya 7.5 kg A sportrész súlya 4kg A hordozó súlya 3 kg A mózes súlya 4.5 kg
anyósom szerint nem ezt kellett volna vennem, mert majd nem bírom megemelni. de én nem tartom ezt nehezebbnek, mint a többit. vagy tényleg ilyen nehéznek számít?
ha tömegközlekedsz, akkor tényleg nem a legkönnyebb, de gondolom úgyse egyedül mész még az elején.
egyébként sok múlik a kocsi felépítésén, kormányozhatóságán is.
de! könnyű, ugyanakkor masszív, biztonságos babakocsit nem nagyon találni, főleg nem újszülöttnek valót.
nyugodtan állítsd le az anyósod, hogy neked ez a biztonságos!!!! babakocsi tetszik és kész! :)
később, amikor már nagyobb lesz a babád, (6+hónapos) majd lecserélheted kisebb, sportkocsira.
nekem a súly nem volt szempont. van babakocsitároló a társasház földszintjén, és külföldön élünk, erre nem lopnak :D
tömegközlekedést nem használok soha,illetve vettem hordozókendőt, amikor a babakocsi kényelmetlenséget okozna.
igen, azért választottam ezt, mert masszív, és szeretném, ha autósülése is biztonságos legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!