Ha tgyas alatt szunik meg a munkaviszonyom, akkor hogy jar a gyed?
1. vagyok!Persze!! Ha a munkaviszony megszűnik akkor miért ne?
A tgyást még a cég fizeti neked?A munkaszerződésed az határozott vagy határozatlan?Mert ha még oda vagy szerződve és a cég közbe bezár ,felszámolás alá kerül akkor még nekik téged fizetni kell tovább!Addig míg végleg felszámolják!!! Ezzel tisztába vagy ugye?? De ha ő nem fizet téged tovább és teljesen felszámolták akkor a kilépési papírokkal természetesen igényelheted a munkanélkülit és ők rendezik a továbbiakat!!!
Februar 20ig dolgoztam,es marcius 20ig felmondasi idon voltam. Februar 20an szultem,es utana lett megigenyelve a tgyas,igy azt a mak fizeti.
Egy napkozibe dolgoztam,amit a kisterseg tartott fen,es csak a napkozi zart be. Azert nem tudo most hogy a gyed hogy jar,mert meg munkaviszonyba igenyeltem meg a tgyast.
A tgyás alatt nem kaphatsz álláskeresési támogatást, de neked nincs is rá szükséged.
Felesleges munkanélkülire menned, mivel a munkaviszonyod a tgyás alatt szűnt meg, így passzívan jogosult leszel a gyedre. Esetedben az álláskeresési csak felesleges időpocsékolás. Akkor van értelme, ha a munkaviszony még a tgyást megelőzően szűnt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!