Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A tápszeradagoló kanalat mire...

A tápszeradagoló kanalat mire lehet még használni? (tápszer adagolásán kívül)

Figyelt kérdés
csak azért kérdezem, mert már hónapok óta figyelem teszveszten, hogy valaki árulja. csomó van neki, de még senki nem vett. (pedig az is pénzbe kerül, hogy meghírdeti) nekem is van itthon egy rakás, de mire tudnám felhasználni?
2009. szept. 17. 14:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
én a növények locsolásához használom, ezzel mérem ki a tápsót a kancsóba
2009. szept. 17. 14:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Fűszert lehet vele adagolni, esetleg eltenni, később játszik vele a baba. Vagy majd nekiadni az ovinak, bölcsinek a babakonyhának:)
2009. szept. 17. 14:51
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ!
2009. szept. 17. 15:10
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nálam ezekben van: cukor, kávé, kakaó, só, vegeta, granulátumos babatea.

Jobb, mint a fából készült kanálkáim, amik előtte voltak. Letakarítani is könnyebb. Lemértem, hogy mennyi cukornak felel meg az a mennyiség, ami belefér, így könnyű kiporciózni pl. kávéba.

A többit anyukámnak adtam, ő is ilyen célra használja.

Később meg jó lesz játszani a kicsinek, ha levágom a szárát, jó lesz a Barbie-knak fazéknak. ;)

2009. szept. 17. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!