Adnátok-e a kislányotoknak azt a nevet, hogy Héra?
Nekem tetszik ez a név, de nemtom:) Szerintem szép név, amit mégsem adnék, de tényleg tetszik!! Am 3 másik jutott róla eszembe, Henriett, Henrietta, Hédi (Hedvig) Ezek is szépek, de Hedvig formájában a Hédi nem tetszik, magában pedig becenév, szóval azt sem adnám
Jaj, most eszembe jutott ilyen, hogy Henrietta Hérának becézve esetleg? De mondjuk nemtom...
:D:):)
Nem, nem tetszik a hangzása.
Pedig a görög nevek tetszenek, pl. Médea az egyik kedvencem.
Nekem tetszik, de én nem adnám.
Túlzottan is sok mindenre asszociálna az ember róla, nekem is margarin és festék jutott róla eszembe.
Húgom második keresztneve a Teodóra. tudtuk, hogy biztos fogják majd csúfolni miatta, kb. 1 hétig csúfolták s érte általánosban. Szóval ha neked tetszik, és minden szempontból jó választás adjátok bátran.
Szerintem szép név. :)
De gondolj bele. Milyen már, ha egy csúnya, kövér, összenőtt szemöldökű lányt hívnak Hérának? Aki a szépség istennője. :D Ha egy gyönyörű lányt hívnak Hérának, az már szép. :)
Jogos. ;)
Amúgy csak tippelni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!