Késő már második gyerekre gondolni?
Figyelt kérdés
36 éves vagyok, párom 39. Lassan egy éve szeretnénk a második gyereket, de nem jön össze. Mit gondoltok, késő már ilyenkor szülni (ha sikerül is)?2013. márc. 22. 16:50
1/13 anonim 

válasza:

A férjednél nem számít mennyi idős. Neked pedig 40-ig még belefér, szerintem.
2/13 anonim 

válasza:

szerintem nem,anyukám 40 évesen szülte a tesómat(harmadik) császárral!
Jobb később,mint soha!Sok sikert!;)
3/13 anonim 

válasza:

Miért lenne késő???
Én 2 hét múlva szülök, 38 éves vagyok és 3. babát is szeretnénk még.
5/13 A kérdező kommentje:
Én is szerettem volna három gyereket, de egyelőre a másodikban bízok. Csak olyan reménytelennek tűnik sokszor. Az első is sokára jött össze.
2013. márc. 22. 16:57
6/13 anonim 

válasza:

Már miért lenne mindegy, hogy hány éves az apuka??? Neki is fel kell nevelnie a gyereket, nem csak az anyának.
Nálam már nagyon a határon vagytok, még 1 éven belül szerintem belefér, de utána már nem.
7/13 Jégtánc 

válasza:

38 évesen szültem a 3-ik gyermekem.Szerintem nem késő.Neked kell tudni hogy érzed magad.
8/13 anonim 

válasza:

34 múltam múlt hónapban, júliusban születik az első, s mi is 3-at szeretnénk. Barátnőm is 38 évesen szülte a 3-at, 35 évesen a 2.-at, volt már egy "nagy " lánya akit 25 évesen egy előző kapcsolatból. S köszöni remekül van ő is, meg a gyerekek is . :)
9/13 anonim 

válasza:

nem késő. nekem 3 van,35 vagyok. gondolkodom 4.ben max 40 évesen,utána már nem szülnék
10/13 anonim 

válasza:

Az elsőt szülöm 30 éves koromban, és nem egyet akarunk, sőt :) 3-4 is lehet belőle, ha sikerül. Én is úgy gondolom, hogy 40 a határ, de még azt túllépve is 1-2 évvel belefér simán. :) A párod is fiatal még, alig 40 éves, a férfiak esetében ez nem kor :) Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!