Calici vírust elkaptam, még kedden jött ki rajtam, most már "csak" a hasam megy. A gyerekeken már kijött volna, ha elkapták volna tőlem?
Nálunk így volt:
Kislányom szedte össze csütörtökön egy orvosi váróban. Kisfiamon vasárnap kora délután jött ki, rajtam is vasárnap, csak késő délután. Férjem éjjel lett rosszul. Mivel a nagyszülőknél voltunk hétvégén, Őket is megfertőztük, rajtuk kedden jött ki. Ők megfertőzték tesómékat, nekik csütörtökön kezdődött.
Nekem azt mondta a dokinéni, hogy akárhogy fertőtlenítek é takarítok, a calici annyira fertőző, hogy nagy eséllyel ennek ellenére is megfertőzhetünk bárkit.
A jó hír, hogy a gyerekek nagyon jól viselték, mindegyiken lement 1 nap alatt, mi, felnőttek 2-3 napig szenvedtünk.
Köszi, hát ez nem túl bíztató. Reménykedem azért, ha mai napot megúsztuk, akkor talán...
Azért azt nem hiszem, hogy hiába fertőtlenít az ember, nem használ, de biztos nehéz kikerülni:(
Amúgy anyuéknál volt a múlthéten ilyen vírus, hétvégén voltunk náluk. Nálam keddre kijött, ami azt jelenti, hogy a gyerekek tőlük biztos nem kapták el. Ha elkapták, akkor már tőlem, csak kérdés mikor. De ha nálam kijött 2 nap alatt, akkor talán már rajtuk is kijött volna...
Köszi még1x!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!