Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most mit csináljak? Menjek...

Most mit csináljak? Menjek vagy maradjunk?

Figyelt kérdés
Páromnak reggel semmi baja sem volt, elvittük a 4 hónapos gyerekünket oltásra. Hazafelé, elég szarul érezte magát. Fejfájás, garatfájás, gyengeség. Itthon megmértük a lázát, 37,4, most lefeküdt aludni. Félek nehogy az új vírust kapja el. Dokihoz nem akar menni, azt mondta vár. Menjek el gyorsan a szüleimhez a gyerekekkel vagy maradjak itt?
2009. szept. 17. 10:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezer baja lehet, nem kell mindját a H1N1-re gondolni.

(megfázás, torokgyulladás)

Bepánikoltatták a lakosságot, holott egy sima influenza, ami meg minden évben van.

Múltkor én is szarul voltam (láz..), utána meg taknyos, de eszembe sem jutott az az újinfluenza.

37,4 nem láz, max hőemelkedés, 38-tól számít láznak.

2009. szept. 17. 10:29
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
SZia! Nem kell ennyire felfújni ezt a H1N1-et, ha az is, ugyanúgy ki kell feküdnie. Én vennék neki Neocitránt rögtön, napi 3x és akkor hamarabb és könnyebben átvészeli ezt a taknyos-nyálas időszakot.
2009. szept. 17. 10:37
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Csipkebogyó tea, sok gyümölcs , tea, infralámpa.

Homeós bogyók.

első

2009. szept. 17. 10:44
 4/11 anonim ***** válasza:

Most komolyan, otthonhagynád egyedül a férjedet, mert influenzás lett???

Inkább ápold szegényt!!!

2009. szept. 17. 12:42
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megy fel a láza, 38 alá nem megy. Dokiról hallani sem akar, holnap fel tett szándéka, hogy bemegy dolgozni. Utolsónak...igen, inkább itt hagynám, hogy a 2 gyerek ne legyen beteg. Sajnos ha én is lebetegszem, nem lesz segítségem...nekem meg viszont nagyon hamar fel megy a lázam:(
2009. szept. 17. 14:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Kérlek, dolgozni NE ENGEDD!!! Ha beteg, mások is elkaphatják. Sűrűn mossa a kezét, zsepi használata kötelező, sztem aludjatok külön szobában (ha tehetitek), és a gyerekeket ne engedd abba a szobába. Ja és szellőztess sűrűn!!
2009. szept. 17. 14:55
 7/11 anonim ***** válasza:

12.42. vagyok. Ez most komoly, vagy viccelsz?

Az influenzát rég átadhatta a gyerekeknek a lappangási idő alatt... És emberek közé se mennek a gyerekek? Nehogy elkapjanak valamit?

A férj meg kúrálja ki magát egyedül? Majd 39 fokos lázzal főzzön magának teát, meg satöbbi. Remélem, te nem ennyi ápolásra számíthatsz tőle, ha megbetegszel.

Hááát, lehet, hogy velem van a baj...

2009. szept. 17. 15:01
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem simán belefér, hogy nagyobb betegségnél a gyerekeket elköltözteted. Ne szívd mellre azok véleményét, akik emiatt lebasznak, már bocsánat, de ezt te és a férjed döntsétek el.

Viszont.

Dolgozni bemenni így iszonyú felelőtlenség lenne a részéről. Ha mégis újinfluenza, gondolja végig, mit tenne, ha egy kollégájától kapta volna ő is el, így adná tovább a gyerekeiteknek, satöbbi. Ne menjen dolgozni, ezt kérem az összes terhes/babás/kisgyerekes szülő nevében.

2009. szept. 17. 16:27
 9/11 A kérdező kommentje:
Hát pedig bemegy dolgozni...24 órában...mert azt hiszi pótolhatatlan, meg nem fogja azzal tölteni a jövő hetet (szabin) lesz, hogy orvoshoz meg kórházba járkáljon. Már annyira idegesít, tehetetlen vagyok:(( Egyébként 38-38,5 között van, folyamatosan.
2009. szept. 17. 17:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Hívd ki a dokit a tudta nélkül. Inkább nyugtasson meg, mint hogy ott hagyd a férjed egyedül.
2009. szept. 17. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!