34-35 éves kor nem késő a szüléshez?
Figyelt kérdés
2013. márc. 21. 19:05
11/21 anonim válasza:
Én 40 éves vagyok és most szeretnék harmadik gyermeket:)
12/21 anonim válasza:
38 évesen szültem a negyedik gyermekem. Ha egészséges vagy akkor hajrá!
13/21 anonim válasza:
Szerintem már késő saját tapasztalatból mondom. Ha most tehetném a harmadik gyermekemet 30 alatt szültem volna meg.Soha semmi problémám nem volt semmivel még a két terhesség alatt is minden jó volt. Szépen fejlődtek. Teherbe estem 32 évesen a harmadik gyermekemmel semmi probléma nem volt itt is minden jó volt 33 évesen megszültem könnyű szülésem volt, erre 8 hónapos volt a gyerekem amikor kiderült, hogy nincsen jobb oldalt bordája.Azt hittem hogy meghalok nem akartam elhinni. Én azt mondom hogy veszélyes már ilyenkor szülni.
14/21 anonim válasza:
35,5 évesen szültem az ikreimet. Első (és utolsó) gyerekek. Így jött össze, én nem gondolkodtam rajta, hogy öreg vagyok-e vagy sem.
A terhességem panaszmentes volt, 7. hónap végéig dolgoztam is. 39+3-on szültem.
Az tény, hogy fáradt vagyok, mert 8 órában dolgozom utána meg este fürdésig "tojózom" őket.
De épp most készülök emellett egy OKJ-s tanfolyamra is.
Most vagyok 38 éves.
Szóval hajrá!
15/21 anonim válasza:
30 vagyok, 4 eves a lanyom, a babam meg 4 honapos. (kulfoldon elek, mondjuk hogy jo anyagi korulmenyek kozt, van ket diplomam). 35 evesen bevallalnek egy harmadikat is. Itt az orvosok azt mondjak, hogy 28 eves kor elott vetek babat vallani (mert a mai fiatalok nagyon kis szazaleka erett a szuloi feladatokra fiatalon).
16/21 krisztivan válasza:
34 évesen szültem az első fiamat.Remélem lesz még egy de akkor már 38-40 éves leszek.Hiába mondta volna nekem bárki,hogy öreg vagyok,ha akkor jött el az én időm a szülésre akkor ez van:-)) Probléma mentes terhességem volt.A szülés is csak azért volt nehezebb mert hatalmas babát szültem:-))
17/21 anonim válasza:
Nem késő egyátalán!
Én 41évesen szültem 5.babámat..
18/21 anonim válasza:
34 múltam mikor szültem,egészen 36.hétig dolgoztam 2 műszakban.
Sem a lányommal,sem velem nem volt probléma a terhesség alatt,sem azóta(most 19hónapos).Ráadásul sovány sem vagyok :)
19/21 anonim válasza:
ugyan! dehogy késő! Jó, nő az ilyen meg olyan kockázat, de ezek csak számok. Nagy eséllyel nem pont Te leszel az, aki kifogja a bibit. Én az első gyerekemet 32 évesen szültem, a másodikat meg most fogom 34 évesen, és ha nem lennének egyéb nehézségek, amik kortól és egészségtől független dolgok, akkor én szívesen vállalnék még harmadikat is később. általában azok írják, hogy késő, akik még jóval harminc alatt vannak korban, és azt gondolják, hogy hú de öregek lesznek 30-35 évesen. Pedig nem! Én nem érzem öregnek magam most, ellenben huszonévesen voltak olyan időszakok, mikor öregnek éreztem magam. Ez inkább lelki dolog, hogy hogy gondolkodsz, és a biológia meg nem egyformán működik mindenkinél. Van saját biológiai korod, ami nem egyenlő a születési dátumod szerinti koroddal. Lehet a tested öregebb vagy fiatalabb annál. Pl. ha egészségesen éltél, egész más, mint ha már fiatalon strapáltad a szervezeted mindenféle káros dologgal. A lelki kor meg megint szubjektív, hogy ki mennyinek érzi magát. Amellett, hidd el, egy-két baba úgy megfiatalítja az embert, hogy csak na!
20/21 anonim válasza:
Hát én sajnos már nem vagyok 30 alatt és így is azt mondom, hogy késő nálunk emiatt nem lehet tesója a fiamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!