Van bevált só-liszt gyurma recepted?
Figyelt kérdés
Tudom, tele van velük a net, de ki tudja, hogy mi lesz belőlük...
Első gyurmázáshoz kellene és nem bánnám, ha pár napig/hétig használható lenne.
2013. márc. 17. 14:34
1/6 anonim válasza:
Nekem bevált, nagyon jó:
30 dkg só
20 dkg liszt
1,2 dl víz
fél evőkanál olaj
Én néha úgy csinálom, hogy ételfestéket keverek bele. A gyerekeim imádják!! Hetekig eláll a hűtőben légmentesítve.
2/6 A kérdező kommentje:
Főzni szoktad, vagy csak hidegen összegyúrod?
2013. márc. 18. 14:04
3/6 anonim válasza:
Csak hidegen összegyúrom, nem főzöm!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. márc. 18. 17:17
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon ízlett a lányomnak :D
Amúgy jó volt az állaga is, merg sokáig megőrizte a minőségét is.
2013. aug. 29. 09:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!