Nem akarok ezzel senkit megbántani, de egy tini gyereknek lennék szó szerint az öreg anyja. Akkor már nagymamakorban vagyok, nem anyuka korban!
Én nem csinálnám ezt, az tuti.
25 az első, aztán 27, 29, maximum 30 év az, ahol még vállalnám, de később nem.
2013. márc. 13. 15:59
12/29 anonim válasza:
21 vagyok és 25-27 éves korom felé szeretnék babát :)
2013. márc. 13. 16:01
13/29 anonim válasza:
23 vagyok. Jövőre lesz az esküvőnk, akkor már 24 leszek, esküvő után már beleakarunk vágni a baba projektbe. :)
2013. márc. 13. 16:08
14/29 anonim válasza:
24 vagyok. 21 éves korom óta szeretnék babát, 23 éves korom óta érzem azt, hogy felelősséggel tudnék is vállalni, mert szilárd és jó értékrendet tudnék neki átadni.
Mondjuk nem baj, hogy nem vállaltam, mert így elhagyhattam az előző párom. Ha gyerekünk lett volna, akkor valószínűleg nem merem ezt meglépni, és egy lapos,uncsi házasságban élő besavanyodott nővé váltam volna.
Most a párommal szívesen vállalnánk már, de ehhez legalább egy évet együtt akarunk élni előtte.
2013. márc. 13. 16:10
15/29 anonim válasza:
35 alatt semmiképp, de 40 felett sem. Igazából egyáltalán nem hiányzik a gyerek, pedig már az alsó határhoz közelítek. Ha úgy alakul, hogy lesz, jó, de ha nem, úgy is jó.
2013. márc. 13. 16:11
16/29 anonim válasza:
Éppen 22 leszek, mire megszületik. :) Már gyerekkoromban eldöntöttem, hogy legkésőbb 22 évesen már anya szeretnék lenni, de nem hittem volna, hogy tényleg minden körülmény meg lesz hozzá ekkorra. De sikerült és boldog vagyok! :)
2013. márc. 13. 16:26
17/29 anonim válasza:
15 vagyok. Csak költői kérdés: ugyan kinek és miért fájhatott ennyire a válaszom, hogy nekem nem hiányzik a gyerek? :D
2013. márc. 13. 16:34
18/29 anonim válasza:
Az enyém is fájt, hogy nem szülnék 35 felett.
Hát, ő bajuk, engem túlzottan nem érdekel, a véleményemet nem változtatják meg és nem is tőlem fogják megkérdezni, hogy az unokám-e, meg nem én leszek az, aki nem ismeri tényleg az unokáit, szóval velem aztán marhára kib*sztak, hogy lepontoztak.
2013. márc. 13. 16:38
19/29 anonim válasza:
30 éves korom előtt már szeretnék gyereket-gyerekeket :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!