Hétfőn adtam be az egyszeri anyáragi támogatási kérelmet mikor utalnak kb?
Figyelt kérdés
#anyáragitámogatás
2013. márc. 13. 11:15
3/8 anonim válasza:
Nekem a beadás után 2 héttel már utaltak.
4/8 anonim válasza:
Ez nem segély, hanem egy támogatás! Egyetlen egyszer jár, a baba születése után, ha a terhes nő rendszeresen részt vett terhesgondozáson, amit igazolnia is kell. Gazdag milliomosnak ugyanúgy jár, mint a csóró szegénynek, jövedelemtől függetlenül. Ha már egyszer az állam felajánlotta, akkor miért ne vehetné igénybe, egy nemrég szült nő. Ennyi, ne irigykedj. Ennyi erővel aki gyeden van, az is segélyt kap, pedig a gyed is messze van a segélytől!
5/8 anonim válasza:
Látom már törölték is azt a választ:)
6/8 anonim válasza:
ha kiguglizod, azt írja,h. 8 munkanap
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!De haragudj kedves utolsó de ez nem segély!!! De ha mégis így lenne se lenne hozzá közöd!rohadtul ki tud akasztani mikor ilyet írnak! arra nem gondoltál hogy csak úgy kíváncsiságból tettem fel a kérdést?! vagy legalább ne kommentáld!!!
2013. márc. 13. 12:01
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:-)örülök hogy nem csak engem háborított fel a hozzászolás:-)
2013. márc. 13. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!