Ezek a nevek tényleg borzasztóak?
1 hete az egyik ismerősöm mondta,hogy tudtam ilyen csúnya neveket adni a gyerekeimnek.
Krista,Patrícia,Márk,Regina
Figyelj, ezek a nevek nagyon aranyosak, és neked tetszenek, az a lényeg. Mindenkinek más az ízlése, nincs olyan név, ami mindenkinek tetszene. Az ismerősöd részéről pedig bunkóság volt ilyet mondani!
Ha nekem nem tetszik egy gyereknév, és a véleményemet kérdezik, legfeljebb azt mondanám, én nem ilyet választanék a gyerekemnek, de attól még neked tetszhet.
Amikor a kislányomat vártuk, anyósom minden névbe belekötött, amit csak kitaláltunk. Pl. mondtuk, hogy Kamilla, na azt mondta papírzsebkendő neve lesz az unokájának.Végül Szonja lett, persze az sem tetszik neki, mivel nem magyar név.
De nekünk ez tetszett, és ez a lényeg!
Én gratulálok, hogy ennyi szép gyereked van, légy rájuk büszke, és egyik név sem ciki hidd el. Nálunk legalábbis csak a sorozatnevek gázosak, de azok nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!