Most akkor fiu vagy lány?
Figyelt kérdés
Sziasztok!18 hetesen voltam 4D ultrahangon ott azt mondták tuti fiu és nem fog változni,ma meg voltam sima ultrahangon és azt mondták hogy a kezei a lába között vannak de lányra tippelnek!Volt már valakinek ilyen?vegül mi lett?Ja és ma vagyok 20+4 hetes2013. márc. 12. 12:09
1/3 anonim válasza:
A 4D-n jobban lehet látni. És a fiúkat amúgy is előbb szokták tutira mondani. Sima uh-n ha a kezei a lába között voltak, akkor 1. nem is mutatta meg rendesen, 2. a kukacát ujjnak is nézhette a szonográfus. Na meg persze nem is változik meg a neme a babának!
2/3 A kérdező kommentje:
Igen nekünk is azt modnták hogy ez már tuti és nem fog neki visszahuzodni a kukaca:)Csak nem értem akkor mért nem mondta azt hogy nem látom..amugy mind 1 hogy mi lesz csak már beleéltem magam a fiuba:)
2013. márc. 12. 12:15
3/3 anonim válasza:
Ha nem látják a kukacot, mindig lányra tippelnek, de ez csak tipp! Ha viszont a 18 hetes 4D-n tutira mondták a fiút, akkor az nem változhatott lánnyá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!