Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most akkor fiu vagy lány?

Most akkor fiu vagy lány?

Figyelt kérdés
Sziasztok!18 hetesen voltam 4D ultrahangon ott azt mondták tuti fiu és nem fog változni,ma meg voltam sima ultrahangon és azt mondták hogy a kezei a lába között vannak de lányra tippelnek!Volt már valakinek ilyen?vegül mi lett?Ja és ma vagyok 20+4 hetes
2013. márc. 12. 12:09
 1/3 anonim ***** válasza:
A 4D-n jobban lehet látni. És a fiúkat amúgy is előbb szokták tutira mondani. Sima uh-n ha a kezei a lába között voltak, akkor 1. nem is mutatta meg rendesen, 2. a kukacát ujjnak is nézhette a szonográfus. Na meg persze nem is változik meg a neme a babának!
2013. márc. 12. 12:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen nekünk is azt modnták hogy ez már tuti és nem fog neki visszahuzodni a kukaca:)Csak nem értem akkor mért nem mondta azt hogy nem látom..amugy mind 1 hogy mi lesz csak már beleéltem magam a fiuba:)
2013. márc. 12. 12:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nem látják a kukacot, mindig lányra tippelnek, de ez csak tipp! Ha viszont a 18 hetes 4D-n tutira mondták a fiút, akkor az nem változhatott lánnyá!
2013. márc. 12. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!