Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lassan idegösszeomlást kapok...

Lassan idegösszeomlást kapok a lányom mellett. Hová fordulhatnék segítségért?

Figyelt kérdés

A 2 éves kislányomat egyedül nevelem régóta. Mindig is nehéz volt, mert nincsenek nagyszülők, vagy rokonok, akik segíthetnek. Persze ezt annak idején tudtuk, amikor gyereket vállaltunk, de akkor még azt hittem, a férjemre majd mindig számíthatok.

Dolgozom, a kicsim bölcsis, és egyszerűen úgy érzem, romokban az életem.

Rettenetes anya vagyok, folyton kiabálok vele. Folyamatosan mindenért visít, sír, ha nem az van, amit ő akar, akkor toporzékol, földhöz vágja magát. Ma nem aludt, fáradt volt, elmentünk rokonokhoz köszönteni. Ott mindenki arról beszélt, milyen szuper volt a nőnap, hogy a férjük virágot vett, ezt vett, azt vett, ki hol volt nőnapi buliban. A lányom meg vagy visított, vagy az ölemben ült. Se enni nem tudtam, se beszélgetni, csak ültem ott. Aztán hazajöttünk, végig sírtam hazafelé, annyira rosszul éreztem magam. Itthon a lányom rátett még egy lapáttal, én meg nagyon csúnyán kiabáltam vele. Amikor már nem bírtam, beraktam a szobájába, kijöttem, és csapkodni kezdtem a fürdőajtót. Azóta is csak zokogok, nem tudom, hogy lehetek ennyire gyenge?

Hová lehet segítségért fordulni? Háziorvos utal be valahová? Vagy ilyenkor mi van? Terápiára kell járni?

2013. márc. 9. 19:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

1-es: "Háziorvos és ő beutal."

Nyakatekert megfogalmazás, nem lett volna egyszerűbb: A háziorvos beutal. Nem "és ő" :/ -,-

2013. máj. 5. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!