Jelenleg hat hetes terhes vagyok, a családvédelmis beszélgetés mennyi ideig tart és utána vissza kell-e menni a védőnőhöz vagy akkor a kérelem kitöltése után lehet jelentkezni a kórházba? A tágítás mennyire fáj?
Kedves 20-as. Sok boldogságot a babádhoz.. most picit megnyugtattál.
Neked fájt esetleg a tágítás? Azt minden esetben előtte végzik, nem altatásban?:)
Köszönöm a javítást.
Az enyhe görcsök jellemző tünetei a terhességnek? (sokat sírtam, és a lelki állapotom is rossz a nem kívánt terhesség miatt)
Nagyon lassan megy neked az ügyintézés:S
Nekem volt minden,émelygés,hányás,görcsölgetés,fáradság,munkába ugy ahogy tartottam magam és jópofiztam az ügyfelekkel,de otthon csak bebújtam az ágyba.
Lelki állapotom...az meg... apa amint megtudta lelépett stb..hosszú volt az a 2 hét nekem.Sajnálom,hogy ilyen sokáig elhúzódik neked.
Műtét után,lehet hülyén hangzik,de kicsit megkönnyebültem,bár még egy darabig megmaradtak a terhességi tüneteim.Lelkileg most se vagyok topon(még elégg friss a dolog),de én úgy érzem sokkal jobban vagyok mint az ügyintézés közben.
Hát 29-es. Szörnyű ugye? A védőnő beteg lett egész hétre, csak kedden fogom tudni felhívni. Addigra 7. hetes terhes leszek. Mikor volt neked a műtéted?
Remélem azért fel tudod dolgozni,én rettenetesen félek, főleg a tágítástól, mert szörnyű dolgokat írtak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!