Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 9 hónapos gyereket beadnál...

9 hónapos gyereket beadnál bölcsibe hogy munkába állhass?

Figyelt kérdés

ráadásul szopis baba...

de a pénz meg nagyon kell, mert a gyes kevés.

2013. márc. 7. 22:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
49%

En azt nem ertem, hogy ez Magyarorszagon miert problema, mashol meg miert nem gond? Csak a magyarok paraznak ezen a bolcsibe adason es csinalnek ebbol hatalmas problemat es gondot. Szoljak meg azt, ha vki ugy dont beadja, tok mindegy milyen oka van ra. Egyaltalan miert kell itthon magyarazkodni? Mashol meg miert elfogadott es termeszetes? Es nekem ne jojjon senki azzal, hogy a mas orszagokban a gyerekek meg milyen rosszak, mert ha szetnezek a mai magyar fiatalokon semmi kulonbseget nem latok egy angol v egy nemet v egy francia v akarmilyen hasonlo koru gyerek viselkedese kozott. Eltem itt ott amott, tudom mirol beszelek.

El kene mar vegre fogadni, hogy nem csak egy ut letezik es nem csak egyfele keppen lehet jo. En amugy a kornyezetemben azokon a gyerekeken, akiket koran bolcsibe adtak, azt latom, hogy sokkal nyitottabbak, baratkozobbak, batrabbak, rugalmasabbak. Egyiken sem latom, hogy a karara valt volna, hogy anyu visszament dolgozni, akar teljes, akar resz munkaidoben. Hozzateszem sok esetben a csalad is kiegyensulyozottabb. Vagy mert anyagilag jobban allnak es nincs vegetalas es vita a penztelenseg miatt, es/vagy mert anyu kicsit csinal mast is, tobb inger eri es ettol kiegyensulyozottabb.

Tegyen mindenki sajat belatasa szerint es ahogy jo neki es tanuljunk mar meg vegre nem beszolni a masiknak azert mert esetleg maskent gondolkodik.

2013. márc. 10. 10:16
 22/25 anonim ***** válasza:
61%

20-as: az angol gyerekeket azert latod, mert roluk jeszitenek musort. Ugyanugy lehetne talalni kirivo eseteket barhol mashol a vilagon, beleertve Magyarorszagot is. Kerdezz meg nehany tanart, szivesen meselne neked.

A mai gyerekek nem azert olyanok, amilyenek, mert anyu visszament dolgozni, hanem azert mert nem nevelik oket. Nincs fegyelmezes, szigor nehogy seruljon a lelke. Regen nem a gyerek korul forgott a vilag, hanem a gyerek is a resze volt. A mult szazadokban meg ha anya a paraszti vilagbol volt, akkor bizony ment kapalni es gyerek nem azert volt rakotve, hogy erezze anya kozelseger, hanem azert mert nem tudta volna hova tenni. Mikor meg mar maszott akkor v szabadon rohangalt v egy godorben csucsult, hogy ne masszon el es ne vonja el folyton a figyelmet. Ha pedig anya a kicsit tehetosebb polgari retegbol volt v valamilyen uri csaladbol, akkor pedig automatikusan es magatol ertetidoen dajkara lett bizva a gyerek. Sokszor meg a szoptatasa is.

Regen nem volt tudomanyos alapokra helyezve a gyerekneveles. Megszuletett, felnott, ha rossz vokt kapott ket pofont es mindenki tudta hol a helye. Jobban tudtak a tiszteletet mint a mai gyerekek. Igaz akkor kotelessegeik voltak, jogaik nem. Ma jogaik vannak es kotelessegeik nincsenek.

Szerintem inkabb az tortent, hogy szepen atestunk a lo masik oldalara es ahelyett, hogy keresnenk egy arany kozeputat lehurrigjuk a masikat es ujjal mutogatunk.

2013. márc. 10. 10:27
 23/25 anonim ***** válasza:
68%

én nem gondolom,hogy rossz dolog a bölcsi,az enyém is járt,-de 2 éves kortól! 9 hónaposan csak akkor adnám be ha nagyon nincs más választásom!

az egyik ismerősőm kénytelen volt beadni félévesen,és azóta is lelkiismeret furdalása van,hogy lemaradt mindenről: az első lépések,szavak,stb..

2013. márc. 10. 10:30
 24/25 anonim ***** válasza:
Ha nagyon muszáj lenne, akkor igen, de be lehet egyáltalán adni ilyen korán? Nem csak egy éves kortól?
2013. márc. 20. 11:16
 25/25 anonim ***** válasza:
Mi bölcsinkben épp tegnap kezdett egy 8 hónapos kislány, nagyon élvezi és így anyuka is tud pihenni.
2013. márc. 20. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!