Aki otthon van, kicsi gyerek (ek) et nevel az mivel tölti még az idejét mivel foglaljátok le magatokat, hogy telik egy nap?
:) Nekem mondjuk még csak 2.5 van gyerekből ugyebár, de amúgy én szándékosan adtam le az igényeimből mert nem tesz boldoggá az állandó takarítás, a játékokat én nem szedegetem napközben, este egyszer összeszedjük együtt a gyerekekkel és kész.
A lakás sem túl nagy napi 1-1.5 óra alatt mindent megcsinálok.Kertünk nincs, udvarunk se, veteményünk sem sajna csak az erkély :)
Bevásárolni a férjem szokott hazafelé én max. apróságért ugrok be séta közben a gyerekekkel vagy ilyesmi. Főzni sem szoktam mindennap mert az oviban nagyon minőségi menü van, a férjem a munkahelyén eszik.
Én max. sütök . Magamnak meg rendelek egy menüt. Később nem tudom hogy lesz, az a baj hogy engem az órákig főzőcskézés se köt le, sajnos akkor már eszegetek is ha főzöm az meg nem fér rám hogy pluszban csipegessek:)))
Én is így érzek és azt hittem én vagyok a hülye, mert az ismerőseim meg folyton panaszkodnak, hogy nincs idejük semmire. Hát, nekem van... :)
Mi is sokat csavargunk, mindig megyünk valamerre, a lakás rendben van. Főzni mondjuk én sem minden nap szoktam, mert az anyósom olyan, hogy sokszor hoz nekünk kaját, hiába mondom, hogy nem kell...ő amolyan tyúkanyó típus... :) Viszont sütni én is szeretek.
Én is szeretnék vmit csinálni...de én is béna vagyok kézműveskedni.
Sütni szoktam,mint írtam is, de ki eszik meg annyi sütit, nem süthetek minden nap?! :)
Ha van ötlet, én is szívesen fogadom! :)
Utolsó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!