Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki otthon van, kicsi gyerek...

Aki otthon van, kicsi gyerek (ek) et nevel az mivel tölti még az idejét mivel foglaljátok le magatokat, hogy telik egy nap?

Figyelt kérdés
Nem érzitek úgy mégis haszontalannak magatokat néha? Én mondjuk a munkámat sem imádtam annyira, csináltam persze mert kell a pénz, de nem az van hogy hú de vágyom vissza oda a gyerekek mellől. Néha mégis úgy érzem itthon hogy úgy eltelik az életem és semmi extra sem történt velem. Valahogy nem elégít ki a háztartási munka, a gyereknevelés, a gyerekekkel való játék (5 és 3 évesek és most várom a harmadikat). Adnátok ötleteket mivel teszitek hasznossá magatokat vagy mit csináltok? Nekünk mondjuk nincs túl sok ismerősünk akikkel összejárunk, illetve természetesen milliomosok sem vagyunk hogy mondjuk másoddiplomába kezdjek vagy minden héten fizetős programokra menjünk. Kézügyességem sincs túl sok szóval ilyen kézműveskedésben sem vagyok jó.
2013. márc. 7. 13:59
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Hülyeség, de most így eszembe jutott lehet beiratkozok a könyvtárba újra, az a baj hogy az itthoni könyveket (pedig van jó párszáz) már mind olvastam az elmúlt években..:(
2013. márc. 7. 14:27
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogjátok elhinni, de annyira irigyellek benneteket! :D Három gyerkőcöm van, ötletem lenne, hogy mit csináljak, de nekem meg egyszerűen időm nincs rá... Öt emberre főzni, mosni, vasalni, pakolni, takarítani, minden gyerekre odafigyelni, és simán eltelik a 24 óra úgy, hogy szinte nem is aludtam... Próbáltam már lazítani, hogy kicsit nem csinálok meg valamit, de 1 nap alatt úgy elszalad a háztartás, hogy napok kellenek, mire minden megint a helyére rázódik. Most például 2 hete tervezem, hogy szépen megcsinálom a körmöm, már kitaláltam a mintát is, hogy mit szeretnék festeni rá, max. 1 óra lenne az egész. 2 hete húzódik... 3 hét múlva megyek vissza dolgozni, fogalmam nincs róla, hogy fogok megoldani mindent, valahogy bele kéne még tuszkolnom +8 órát a napomba :))) Ja, és még mielőtt bárki azt hinné, hogy nálunk minden mindig tip-top, hát nem, valami mindig elmarad, a szanaszét heverő játékoktól pedig mindig szalad a lakás (most kismotoros idő van, a házban és az udvaron nem lehet lépni a kismotoroktól és a bicikliktől). Szóval, már kezd az az érzésem lenni, hogy valamit én csinálok nagyon nem jól. :)
2013. márc. 7. 14:28
 13/18 A kérdező kommentje:

:) Nekem mondjuk még csak 2.5 van gyerekből ugyebár, de amúgy én szándékosan adtam le az igényeimből mert nem tesz boldoggá az állandó takarítás, a játékokat én nem szedegetem napközben, este egyszer összeszedjük együtt a gyerekekkel és kész.

A lakás sem túl nagy napi 1-1.5 óra alatt mindent megcsinálok.Kertünk nincs, udvarunk se, veteményünk sem sajna csak az erkély :)

Bevásárolni a férjem szokott hazafelé én max. apróságért ugrok be séta közben a gyerekekkel vagy ilyesmi. Főzni sem szoktam mindennap mert az oviban nagyon minőségi menü van, a férjem a munkahelyén eszik.

Én max. sütök . Magamnak meg rendelek egy menüt. Később nem tudom hogy lesz, az a baj hogy engem az órákig főzőcskézés se köt le, sajnos akkor már eszegetek is ha főzöm az meg nem fér rám hogy pluszban csipegessek:)))

2013. márc. 7. 14:32
 14/18 anonim ***** válasza:
Én halálra untam magam egmondom őszintén, annyi szabaideje van így az embernek, hoyg enm tud mit csinálni, már nagyon várom a melót, most már bölcsis a fiam egy hónapja, én még itthon vagyok, így most eljárkálok ezer éve nem látott barátokkal találkozom, osztálytalálkozót szervezek.
2013. márc. 7. 14:33
 15/18 anonim ***** válasza:

Én is így érzek és azt hittem én vagyok a hülye, mert az ismerőseim meg folyton panaszkodnak, hogy nincs idejük semmire. Hát, nekem van... :)

Mi is sokat csavargunk, mindig megyünk valamerre, a lakás rendben van. Főzni mondjuk én sem minden nap szoktam, mert az anyósom olyan, hogy sokszor hoz nekünk kaját, hiába mondom, hogy nem kell...ő amolyan tyúkanyó típus... :) Viszont sütni én is szeretek.

2013. márc. 7. 14:47
 16/18 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele hogy rend van nagyjából meg tisztaság, felmoshatnék napi kétszer vagy porszívózhatnék most is éppen csak tök feleslegesnek tartom. Tehát olyan felesleges idő kitöltőnek. Erre is vonatkozott a kérdésem végülis hogy nem vmi haszontalan időkitöltő tevékenység lenne jó, hanem amit szeretek amiben élvezetet találok vagy hasznosnak találom.
2013. márc. 7. 14:54
 17/18 anonim ***** válasza:

Én is szeretnék vmit csinálni...de én is béna vagyok kézműveskedni.

Sütni szoktam,mint írtam is, de ki eszik meg annyi sütit, nem süthetek minden nap?! :)

Ha van ötlet, én is szívesen fogadom! :)

Utolsó

2013. márc. 7. 19:43
 18/18 anonim ***** válasza:
Jó lenne valami otthon végezhető munka is, még egy kis pénz is jönne a konyhára...tud vki ilyesmit?
2013. márc. 7. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!